Vesti

Da li je ovo zadnji deo modela Chevrolet Corvette C8!?

Procurela fotografija

Chevrolet Corvette C8
1.53KPregleda

Na internetu se pojavila fotografija na kojoj, po svemu sudeći, vidimo zadnji deo dugo išekivane Chevrolet Corvette C8. Iako ne možemo potvrditi autentičnost fotografije, ne možemo osporiti činjenicu da izgleda kao da je „legitimna“.

Chevrolet Corvette C8

Naime, fotografija je podeljena na Corvette forumu nakon što je neko pronašao na fejsbuku. Na njoj vidimo Chevrolet Corvette C8 ofarban u, najverovatnije, „Elkhart“ plavu boju. Mislimo da je fotografija autentična iz prostog razloga što deluje gotovo identično kao render fotografije koje smo ranije imali prilike da vidimo.

Naime, svetlosne jednice na novoj Chevrolet Corvette C8 podsećaju na one sa modela Chevrolet Camaro. Vidimo i da će Corvette C8 imati interesantan spojler. Tu su naravno i otvori za vazduh, a deo za registarsku tablicu je na samoj sredini zadnjeg dela i ima „oštar“ dizajn. Vidimo i crni branik.

Podsećamo, Chevrolet će novu Corvette C8 predstaviti 18 jula. Očekuje se da i ostatak automobila ima oštar i upečatljiv dizajn. U danima pre premijere očekujemo još „procurelih“ fotografija koje „lovimo“ po internetu zbog vas. Pratite nas i saznajte sve nove detalje o ovom modelu.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery