Vesti

Da li će nova Corvette C8 ovako izgledati?

Nove render fotografije

Corvette C8
1.95KPregleda

Na internetu su se pojavile nove reneder fotografije nove Chevrolet Corvette C8. Ako serijski model bude zaista izgledao kao model na fotografijama, onda će to biti pun pogodak.

Corvette C8

Naime, ove render fotografije su se pojavile na forumu Corvette, a dizajnirao ih je korisnik po imenu Chazcron. Na prvoj fotografiji detaljno vidimo prednji deo (nos) američkog super automobila, dok na drugoj vidimo vozilo iz ugla.

Na prvoj fotografiji vidimo da bi nova Corvette mogla imati odvažnu haubu sa najmanje četiri agresivne linije koje se prostiru na njoj dijagonalni. Tu su i farovi i dnevna svetla, koja automobilu daju oštar izgled.

Corvette C8

Druga fotografija je možda nešto najbliže onome kako će nova Corvette C8 izgledati. Za ovaj render je kao baza poslužila fotografija od prošle nedelje nastala tokom intervjua sa Meri Bara, izvršnom direktorkom GM-a. Na njoj je automobil ofraban u jarko narandžastu boju i izgleda prelepo.

Chevrolet je premijeru nove Corvette C8 zakazao za 18. jul. Međutim, za sada nema zvanično potvđenih informacija o tehničkim specifikacijama. Navodno će uvodna varijanta posedovati atmosferski V8 agregat zapremine 6,2 litara koji će razvijati preko 500 KS. Takođe, spekuliše se da će najsnažnija verzija imati twin-turbo V8 agregat sa hibridnom asistencijom koji će razvijati preko 1.000 KS!

Corvette C8

Da li bi vam se nova Corvette dopadala ako bi izgledala kao na fotografijama? Pišite nam u komentarima…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery