AktuelnoVesti

Budite suvozač u Neveri na Goodwood festivalu

923Pregleda

Nevera ide kao oluja!

 

 

Odigrate nagradnu igru na Instagram profilu Rimac i budite suvozač na Goodwood festivalu u nedelju!!!

 

 

Godinu dana nakon premijere Nevera se vraća u Goodwood, sada kao serijski primerak. Promotivni nastup će biti praćen besplatnim vožnjama.

 

Jedan od pratilaca profila Nevere na Instagramu može biti srećni suvozač! Još nije kasno…

 

 

 

Pobednik će biti proglašen ove subote, 25. juna, a vožnja će se održati dan kasnije u Goodwoodu.

 

 

Mesto vozača je rezervisano za Miroslava Zrnčevića Mrguda, test vozača Rimac Automobila, koji je već imao priliku da vozi slavni uspon u Goodwoodu.

 

 

Ovo je prvi put da će neko osim potencijalnih kupaca i odabranih predstavnika medija moći da iskusi šta znači ubrzanje do 160 km/h za 4.3 sekunde, ali i ubrzanje na četvrt milje u rekordnih 8.582 sekunde.

 

 

Mate Rumac izvršni direktor Rimac grupe, rekao je: „Kada sam prvi put započeo ovaj posao 2009. Godine, bio sam samo obožavatelj. Nekad sam opsesivno čitao o najnovijim superautomobilima i sanjao bih da ću ih jednog dana moći voziti. Izgradnja Nevere za mene je zaista bila kulminacija ovog sna i voleo bih da mogu podeliti ono što smo izgradili s jednim od naših obožavatelja. Zato smo odlučili dati ovaj prostor na suvozačevom mestu jednom od naših pratilaca na Instagramu; imamo mnogo obožavoca koje pokušavamo približiti akciji što je više moguće. Ali idemo dalje nego ikad pre sa ovom najnovijom nagradom.”

 

 

 

Rimac Nevera u nijansi Green Callisto biće će izložena u Goodwoodu, vozeći se uzbrdo dva puta dnevno. Prve isporuke hiperautomobila biće već ovog leta budući da je njihova proizvodnja već počela u Hrvatskoj. 

 

Nevere raspolaže sa neverovatnih 1914 KS i 2360 Nm. Vredi kliknuti…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery