AktuelnoVesti

Bogat oldtajmer vikend

1.93KPregleda

Citroen , Tomos, Lemijev memorijal . . .

 

 

Predstojeći vikend biće bogat oltajmer dešavanjima. Prvi kreću ljubitelji Citroena već u petak 09.06.2023 u Bačkoj Topoli. 

 

 

Kamp „Kapija“ ugostiće veliki broj vozača Spačeka, Dijani i Amija.

 

U subotu je zakazana vožnja od Bačke Topole do subotice i Palića. Izložba na gradskom trgu održaće se od 11-13h, a na Paliću od 14 do 18h. Ovaj skup prema očekivanjima organizatora okupiće preko 50 vozila iz Srbije i zemalja okruženja.

 

 

 

 

Tomos Cross Junior 50

 

Takođe u subotu, takođe u Subotici doajen TOMOSA Karolj Kenjereš, okupiće rekordnih 38 Tomosa Cross 50 Junior.

 

 

 

Na terenima Palić-Ludaš sa početkom 11 časova održaće se najveća regionalana trka Tomos Cross Junior 50 motocikala. Povod je obeležavanje pola veka od početka proizvodnje ovog modala .

 

 

 

Lemijev memorijal

 

 

Lemijev memorijal- jednodnevni muzej oldtajmera održaće se u nedelju 11.06 na otvorenim izlagačkim prostorima Novosadskog sajma u čast preminulog Milana Poseveca Lemija. Širina njegovog dela u očuvanju automobilske istorije Srbije je nemerljiva, pa je ova manifestacija prava prilika za porodični izlet u svet automobila iz prošlog veka uz mnogo zanimljivih aktivnosti.

 

 

Početak je u 10:30 , a već u 12 sati zakazana dečija trka automobila na pedale

 

Ispit spretnosti za dame počinje u 13 časova a u muškoj konkurenciji pola sata kasnije. Automehničari i auto električari odmeriće veštine u 15 i 15:30. Uz izložbu maketa i stariteta biće ovo fantastična manifestacija pod vedrim nebom.

 

 

 

 

Istog dana na platou ispred opštine Zvezdara u Beogradu od 11 do 15 časova svolju selekciju izložiće „Oldtajmer klub Beograd“.

 

Izbor dogadja je sjajan, obavezno posetite neki od njih.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery