Sajam automobila u Frankfurtu

BMW X4 M Competition – premijera!

Sajam automobila u Frankfurtu

BMW X4 M Competition
2.06KPregleda

Potpuno novi BMW X4 M Competition premijerno je predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu. Ofarban je u nijansu crvene boje koja ispod jakih svetala na BMW štandu izgleda više narandžasto nego crveno i definitivno privlači veliku pažnju publike.

BMW X4 M Competition

BMW X4 M Competition je model koji će biti direktan konkurent Mercedes-AMG GLC 63 S Coupe. Osim svelte boje, na njemu se ističu i detalji od ugljenikoih vlakana i enterijer sa crvenim detaljima.

Iza maske (grila) normalne veličine (za razliku od one na modelu Concept4), krije se trolitarski, twin-turbo benzinski agregat. Ovaj šestocilindraš razvija 503 konjske snage (375 kW) i 598 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući ovome, BMW X4 M Competition iz mesta do 100 km/h ubrzava za samo četiri sekunde i postiže maksimalnu brzinu od 285 km/h (u M Driver paketu).

Standardni BMW X4 M ima isti, ali malo slabiji agregat koji razvija 472 konjske snage (352 kW). On je za samo jednu desetinku sportiji od modela X4 M Competition i postiže maksimalnu brzinu od 280 km/h.

BMW već prima porudžbine za ovaj model na određenim tržištima.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery