Sajam automobila u Frankfurtu

U Frankfurtu je predstavljen i novi Renault Captur

PR Saopštenje

Renault Captur u Frankfurtu
2.13KPregleda

Thierry Bollore, glavni direktor Grupe Renault, i Laurens van den Acker, izvršni potpredsednik odeljenja za dizajn, na Frankfurtskom salonu automobila su predstavili novi Renault Captur. 

Renault Captur u Frankfurtu

Reč je o najnovijoj verziji najprodavanijeg gradskog SUV-a, prodatog u više od 1,5 miliona primeraka u 90 zemalja širom sveta. 

Renault Captur, najprodavaniji automobil u segmentu već sedam godina, potpuno je obnovljen i sada je još sigurniji, prilagodljiviji, sa više mogućnosti personalizacije i sve to u nikad privlačnijem ruhu… Sve te odlike su osnov  njegovih globalnih ambicija, pre svega na kineskom tržištu.

„Za razvoj novog Captura kao početnu tačku uzeli smo samo najbolje i najcenjenije karakteristike prethodne generacije i podigli ih na viši nivo. Napravili smo revoluciju u unutrašnjosti, preoblikovali karoseriju i učinili Captur još prilagodljivijim. Kvalitet života u automobilu je za Renault apsolutni prioritet. Kvalitetniji, napredniji, potpuniji SUV: novi Captur je 100 % Captur, i još mnogo više. ”, rekao je Lorens Van Den AKer, potpredsednik odeljenja za dizajn kompanije Renault. 

Renault Captur u Frankfurtu

Druga generacija, konstruisana na Alijansinoj novoj modularnoj platformi, odgovara na pitanja mobilnosti budućnosti i nudi najnaprednija tehnološka rešenja u pogledu:

  •  povezanosti: Renault EASY CONNECT, sa pratećim povezanim uslugama i novim multimedijalnim sistemom EASY LINK
  • pomoći u vožnji: sistem za pomoć u vožnji autoputem i u saobraćajnim gužvama (SAE drugog nivoa)
  • elektrifikacije: sa pogonom E-TECH Plug-in.

Renault Captur u Frankfurtu

PR Saopštenje: Renault

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery