970_250_eko
Vesti

BMW X2 u izdanju kompanije AC Schnitzer

Tjuning

434Pregleda

 

Tačno godinu dana nakon zvanične premijere kompaktnog krosovera, modela BMW X2, tjuning kompanija Ac Schnitzer je objavila detalje o svom prvom tjuning paketu opereme za njega.

Ovaj paket opreme unapređuje i dizajn i performanse modela X2, zahvaljujući pre svega novoim aerodnimačnim komponentama i sportskim vešanjem, a kako navode predstavnici kompanije, uskoro će biti predstavljen i paket koji unapređuje njegov pogonski sklop koji je još uvek u fazi razvoja.

Kada je reč o dizajnu promene nisu toliko dramatične, ali zahvaljujući njima X2 izgleda dinamičnije. Novi aerodinamični paket se sastoji od M-Technik prednjeg splitera i detaljia u obliku trougla, a tu je i novi krovni spojler.

Naime, tu su i AC1 alu felne veličine 19 ili 20 cola dostupne u dva tona boje. Na njima su montirani pneumatici sa oznakom 225/45 R19 ili 245/35 R20. Promene na spoljašnjem dizajnu završavaju se kod izduvnih cevi koje su dostupne u tri dizajna i koje na sebi imaju AC Schnitzer oznake.

Kada je reč o enterijeru, tjuner se opredelio za ugradnju detalja od aluminijuma kao što su pedale i papučice za menjanje brzina u crveno/crnoj boji.

Kada je reč o perfromansama, predstavnici tjuning kompanije navode da je zahvaljujući novom vešanju X2 za oko 25-30 milimetara bliži tlu, te da trenutno rade na nadogradnji za agregat uz koju će model X2 20d razvijati 219 umesto trenutnih 187 konjskih snaga. Ta nadogradnja će biti dostupna i na sDrive in a xDrive verzijama ovog modela.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery