Vesti

Nakon modela Senna, značajno je oštećen i LaFerrari

Slupan još jedan hiper automobil

157Pregleda

Protekli vikend nije bio nimalo dobar za pojedine vlasnike nekih od hiper automobila, s obzirom da su u istom danu slupana dva egzotična vozila.

O prvom smo već pisali, a reč je o modelu McLaren Senna kojeg je vlasnik slupao samo par sati nakon što mu je on dostavljen u Nemačkoj. Naime, vozač je verovatno izgubio kontrolu i udario u zid. Drugi automobil koji je slupan jeste Ferrari LaFerrari, a to se desilo “preko bare”, u SAD.

LaFerrari je značajno oštećen u subotu ujutru na Beverli Hilsu. Svedok, koji je napravio video snimak nakon nesreće je naveo da je italijanski hibridni hiper automobil pre nesreće učestvovao u trci, te da je suvozač izleteo kroz vetrobransko staklo jer nije vezao sigurnosni pojas.

Međutim, na fotografiji koju je na društvenoj mreži Instagram podelila policija Beverli Hilsa se vidi da je vetrobransko staklo zapravo netaknuto, te je izjava da je neko “izleteo” kroz njega lažna.

Što se oštećenja koje je pretrpeo LaFerrari tiče, na fotografiji se vidi da mu nedostaje dobar prednji deo, dok je prednja leva strana prilično “zgužvana”, te se vidi i da su aktivirani vazdušni jastuci. Prema rečima policajaca razlog nesreće je neprilagođena brzina.

Postoje glasine da je ovaj LaFerrari zapravo u vlasništvu jednog od poznatijihh ljudi u Holivudu, ali za sada ništa nije potvrđeno.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery