Vesti

BMW Serije 3 stigao u prodajne salone

Prvi primerci potpuno nove BMW Serije 3 već su stigli u BMW prodajne salone.

BMW Serije 3
1.91KPregleda

Ovaj vanvremenski BMW Serije 3, u svojih prethodnih 6 generacija, prodat je u više od 15 miliona primeraka širom sveta. 

BMW Serije 3

Najnoviji model odlikuju potpuno nove interpretacije tradicionalnih BMW dizajnerskih elemenata. Tu se misli naHofmeister kink”, “Kidney grill” i prednje i zadnje LED svetlosne grupe.

Najupečatljivije promene su u enterijeru vozila. Kvalitet materijala i izrada svakog elementa unutrašnjosti je na najvišem nivou. Nova je i postavka centralnog informacionog ekrana od 12,3 inča koji se nadovezuje na instrument tablu. Tu su i najnoviji elementi opreme, nove kontrole klima uređaja i farova.

BMW Serije 3

BMW Serije 3 je porastao 7 centimetara po dužini u odnosu na prethodnika, veće mu je međuosovinsko rastojanje za 4 cm, a lakši je 50 kg. Poseduje novi sistem oslanjanja sa novim tipom amortizera, što će dopineti još boljoj dinamici vožnje. Na prvi pogled dizajn ovog automobila potencira njegov sportski karakter.

Kupcima su dostupna četiri linije opreme – Advantage, Sport Line, Luxury Line i M-Sport paket.

BMW Serije 3 nudi veliki broj inteligentnih sistema asistencije i inovativnih tehnologija koje svako putovanje čine još bezbednijim i komfornijim. Bilo da je reč o asistentu za gužvu u saobraćaju, parkiranje ili kontrolu gestovima – sa sistemom BMW Live Cockpit Professional i potpuno digitalnim prikazom instrumenata na ekranu od 10,25”, sve informacije dobijate na prvi pogled.

Najpopularniji model u Srbiji je BMW 320d, startna cena ovog modela je 36.990€, dok je početna cena  modela 330i 40.990€.

Iako je tek dospeo na puteve, potupuno novi BMW Serije 3 Sedan pokazuje kako treba sebe iznova transformisati i predstavlja osvit novog doba u automobilizmu.

PR Saopštenje: BMW 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery