AktuelnoVesti

BMW Serije 4 Coupe prve fotografije

Iščekivanje

4.19KPregleda

BMW Serija 4 Coupe, originalno i atraktivno

 

 

Danas za 18 časova zakazana je zvanična promocija modela BMW Serija 4 Coupe koju možete pogledati na ovom linku!

 

 

Međutim, kako to obično biva, prve fotografije modela i zvanične informacije su stigle nešto ranije!

 

 

 

Prva analiza kaže da je u poređenju sa Serijom 3, Serija 4 Coupe niža za 57 milimetara, aerodinamičnija, agresivnijeg nastupa i sa novim posvećanim „grilom“, kojeg u BMW zovemo bubrezi.

 

 

U ponudi je vrlo široka paleta modela i ponuda agregata. Između ostalog, stiže nam BMW M440i xDrive Coupe, sa 3,0 litarskim benzinskim šestakom od 374KS i 500 Nm, uz 48V mild-hybrid tehnologiju (za dodatnih 8 kW).

 

 

U paketu su i standardi 8-stepeni Steptronic menjač, pogon na sva četiri točka, M Sport diferencijal, M Sport kočnice i 18-inčni M točkovi.

 

 

Osim pomenute verzije, u paleti će se naći i druge varijante, pre svega verzije 420i, 430i i 430d.

 

Naravno, nešto kasnije stiže i M4.

 

Za sada ovoliko, uskoro mnogo opširnije…

 

5 Komentara

  1. […] Novi BMW Serije 4 Coupe ima oštriji karakter od prethodnika, jer je značajno ojačana karoserija pretrpela velike ismene i osigurava bolje performanse. Nova Serija 4 ima istu platformu kao i aktuelna Serija 3, s tim da je ukupna dužina za 128 milimetara veća u odnosu na model prethodne generacije i iznosi od 4.768 mm. Težište je, u odnosu na BMW Serije 3, niže za 21 milimetar, dok je raspon zadnjih točkova veći za 23 milimetra. […]

  2. […] Kao što smo i najavili, novi BMW Serije 4 konačno je prošle nedelje i zvanično otkriven nakon brojnih špijunskih fotografija i „curenja“ informacija u proteklom periodu, čime je stekao epitet jednog od glavnih noviteta u automobilskoj industriji ove godine. […]

  3. Katastrofa.
    Eto sta se desi kad evropska fabrika krene da ugadja kineskim kupcima.
    Dobijes super-ruzni prednji deo, bezlican srednji deo, a otpozadi Infinity Q60.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery