AktuelnoVesti

Milan Belin novi predsednik Asocijacije uvoznika

2.64KPregleda

Novi predsednik, novo rukovodstvo i verujemo nova strategija po najvažnijim pitanjima

 

 

Na izbornoj skupštini Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova (okuplja 26 članica – uvoznika, prodavaca i servisera automobila, motocikala, delova, opreme i potrošnih materijala, kao i jedinog srpskog proizvođača putničkih vozila, FCA Srbija), izabrano je novo rukovodstvo.

 

Funkciju predsednika od Miloša Petrovića (dir. Grand Motors) preuzeo je Milan Belin, generalni direktor kompanije Renault Nissan Srbija.

 

Izabrani su i novi članovi borda direktora i sada ga čine Dušan Đurašević, generalni direktor kompanije Euro Sumar, Aleksandra Đurđević, generalni direktor kompanije Delta Auto Group, Slobodan Pešić, direktor brenda Audi u Porsche SCG, Ediz Husović, direktor postprodaje u Toyota Srbija, Dušan Joksimović, menadžer projekata i poslovnog razvoja kompanije Star Import-Emil Frey Group u Srbiji (Mercedes-Benz) i Damjan Vasić, generalni direktor i vlasnik Trion Motors (Harley-Davidson).

 

Imajući u vidu veliko poslovno iskustvo novog predsednika, nadamo se da će ovaj izbor uticati i na moderniju komunikaciji Asocijacije sa medijima, veću nezavisnost uvoznika od „dnevne polititike“ i sprečavanje monopola u grani.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery