Vesti

BMW predstavio dva nova, specijlana izdanja modela i3 i i8!

Proizvodnja će biti ograničena na manje od 1.200 primeraka

BMW i3 i i8
2.05KPregleda

BMW je danas predstavio dva nova specijalna izdanja modela i3 i i8 čija će proizvodnja biti ograničena na manje od 1.200 primeraka.

Prvi je BMW i3 Edition RoadStyle. Naime, Bavarci planiraju da konstruišu nešto manje od 1.000 primeraka ovog modela. Karakteriše ga “Fluid Black” boja spoljašnjosti sa “E-Cooper” detaljima. Zahvaljujući tome, ovaj model izgleda zaista primamljivo i izdvaja se od standardnog i3 modela. Tu su još i felne od 20 cola ofarbane u “Jet Black” boju.

Što se kabine tiče, i ona je opremljena novim, specijalnim detaljima. Naime, ističe se “Dalbergia” braon koža i “Dark Oak” mat detalji od drveta. Tu su naravno i ugravirani “Edition RoadStyle” natpisi.

BMW i3 i i8

Kada je o mehanizaciji reč, tu nema promena. Prema tome, ispod ovog modela se i dalje nalazi eDrive motor koji razvija 181 KS i 269 Nm obrtnog momenta. Elektromotor je povezan sa baterijom od 42,2 kWh.

Što se specijalnog BMW i8 modela tiče, predstavnici kompanije navode da je reč o “poslednjem poglavlju u i8 knjizi”. To znači da ovaj hibridni sportski automobil neće još dugo biti na tržištu. Novo specijalno izdanje nazvano je “Ultimate Sophisto Edition”.

Ovaj specijalni BMW i8 ofarban je u “Sophisto Grey” boju sa “E-Copper” detaljima. Ističu se upečatljive felne od 20 cola, sjano crna kočiona klešta i brojni detalji u plavoj boji. U enterijeru se ističe značka “Iltimate Sophisto Edition” i pločice koje sugerišu da će biti proizvedeno svega 200 primeraka ovog modela.

BMW i3 i i8

BMW i8 Ultimate Sophisto Edition će biti dostupan u kupe i kabriolet varijantama. Pogonski sklop ostaje isti i razvija 369 KS. Zahvaljujući tome, ovaj model iz mesta do 96 km/h ubrzava za 4,4 sekundi.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery