AktuelnoVesti

BMW nakon hipetrofiranih „nozdrva“ donosi još jednu kontroverzu

1.29KPregleda

Dizajn završetaka izduvnih cevi bi mogao da podeli mišljenja baš kao i „nos“

 

Fotografija koja se nedavno pojavila na Instagramu prikazuje čudan BMW M4 s drugačijim krilom i centralno postavljenim završecima izduvnih cevi.

 

Ono što bi moglo da se pretpostavi je da se radi o GTS varijanti novog M4. U podređenju sa standardnim kupeom, ovaj poseduje agresivniji „anfas“ s još naglašenijim otvorima za usis vazduha. Takođe, „hipetrofiraniji“ je i prednji spliter ispod njih. Čini se da se i pragovi nešto više „ističu“.

 

 

Vertikalni elementi u masci hladnjaka bi takođe mogli biti drugačiji, jer izgledaju uspravnije nego kod standardnog M4, kod kojeg se protežu ka spolja blizu vrha, a zatim se uvlače ka unutra. Međutim, to može biti posledica kamuflaže ili ugla fotografisanja.

 

Pozadi su stvari još čudnije. Vidimo četiri, centralno pozicionirana završetka izduvnih cevi u čudnom aranžmanu, nesvojstvenom za BMW. gornji par je međusobno bliži u odnosu na donji. Ova izmenjena postavka takođe za posledicu ima drugačiji stajling difuzora, a vidimo i ekstenzije koje obuhvatau odbojnik.

 

Pozadi počiva pravo „trkačko“ krilo, umesto malog spojlera na ivici poklopca prtljažnika kod standardnog M4.

 

Standardni M3 i M4 debituju 24. septembra, tako da ne očekujte da se u isto vreme pojavi i GTS. S obzirom da  prodaja regularnih verzija verovatno neće započeti do rane faze sledeće godine, ne očekujemo da će Bavarci „naoštrenu“ verziju lansirati pre sredine godine (najranije), a vrlo je verovatno da će se to desiti kasnije.

 

Vrele Gume

Izvor: Motor1.com

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery