Vesti

Bentley najavio novi Flying Spur novim tizer videom i fotografijom

Bentley Flying Spur Tizer - VW grupacija
1.71KPregleda

Bentley je danas objavio prve tizer fotografije novog Flying Spur modela, ali i kratki video na kom vidimo njegovu figuru “Flying B” koja se “uvlači” ispod haube.

Bentley Flying Spur Tizer

Novi Flying Sput će biti baziran na istoj MSB platformi kao i modeli Continental GT i Porsche Panamera. Međutim, on će biti mnogo više od varijante britanskog kupea sa 5 vrata. Zapravo, Bentley namerava da Flying Spur modelu da jedinstveni vizuelni karakter i jedinstvene detalje na spoljašnjem dizajnu.

Ovaj potpuno novi luksuzni sedan će se prodavati sa najmanje tri pogonske opcije. Među njima je najskuplja ona sa šestolitarskim W12 agregatom. Kupcima će na raspolaganju biti i četvorolitarski V8 agregat, kao i plug-in hibridni pogonski sklop sa 2,9-litarskim V6 agregatom. U budućnosti se očekuje i Speed varijanta modela Flying Spur koja će imati još snažniji W12 agregat.

Bentley Flying Spur Tizer

Novi Bentley Flying Spur će biti konkurent modelima kao što su Rolls-Royce Ghost i Mercedes-Maybach S-Class. Još uvek ne znamo da li će kabina novog Bently sedan modela biti ista kao na modelu Continental GT, ali čak i ako tako bude, ne vidimo razlog zbog kog bi se neko žalio.

Spoljašnji dizajn će biti nešto ekskluzivniji i više “premijum” da tako kažemo. Očekuje se i beskonačna lista opcija pomoću kojih će Bentley “pomrsiti konce” konkurenciji kada se pojavi na tržištu, početkom 2020. godine.

Bentley ove godine proslavlja svoj 100. rođendan, te će u julu povodom toga biti organizovan specijalni događaj. To zvuči kao savršena prilika da se svetu premijerno predstavi novi Flying Spur model, zar ne?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery