AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Audi A3 i Vrele Gume od ’96 od danas

Nedelja u podne na Nova S tv.

Audi A3
1.7KPregleda

Od Ingloštada do Novog Sada, Audi A3 i Vrele Gume 25 godina kasnije

 

Kucamo na vrata zaboravljenih Asova. Audi A3 Sportback (hečbek) po 4. put premijerno u Vrele Gume medijima. Od daleke 1996. kada je izašla prva generacija možda i najlepšeg automobila „golf klase“ prošlo je čevrt veka, a Vrele Gume su i dalje tu. U nedelju 18. aprila na Nova S (12:06) u emisiji Vrele Gume pogledajte: 

 

Test Audi A3

Mala je danas razlika između Golfa, Leona, Oktavije, Skale i Audija A3. Ona je u tom simbolu sa tri prstena. Jednostavno, Audi, i posebno model A3, ima armiju obožavalaca koji nijednom automobilskom brendu i modelu neće priznati da je bolji i lepši. I mi to poštujemo.

Četvrta generacija A Trojke ostavila je oprečne utiske na našu redakciju. Sa jedne strane i dalje je poseban osećaj sesti u Audi. A3 se savršeno vozi i pruža sjajan vozački doživljaj. Sa druge strane, dosta toga mu nedostaje za jedan premijum brend. Kao da su u fabrici u Ingloštadu štedeli upravo na opremi u A3, a kako bi neki njihovi skuplji modeli delovali glamuroznije. A ni A3 nije ni malo jeftin, naprotiv. Sve to i još mnogo informacija čućete u testu Miodraga Piroškog u emisiji.

 

Nautika: Greenline 39

Od novosti na vodi izdvojili smo zanimljivu priču o nautičkoj budućnosti. Naime,  brodogradilište Greenline izgleda ima rešenje za održivi razvoj prevoznih sredstava na vodi. A to je, pogađate, hibridni pogon. Ne propustite prilog o plovilima Greenline 39.

 

 

 

Ilyshin 114 -300

Za retke rusofile koji prate našu emisiju, i još ređe u redovima naše redakcije, donosimo vest o novom avionu koji je odobrio lično V.V. Putin. Staljin je voleo vozove, Vladimir izgleda više „vazduplohove“. Uglavnom, videćete šta novo na nebu Rusije donosi model Iljušin 114-300.

 

 

 

Genesis X

Povratak na zemlju i u budućnost projektujemo kroz priču o futurističkom modelu Genesis X. Da li je ovaj koncept ispao iz Matrixa ili iz Dimenzije X, saznaćete u ovom zanimljivom prilogu iz godine 21xx.

 

 

 

Rover 2000 TC

Iz daleke budućnosti u daleku prošlost. U neizostavnoj rubrici oldtajmer vraćamo se u dinamičnu eru britanske auto industrije. Miroslav Šosberger nam priča priću o modelu Rover 2000 TC iz 1970. godine.

 

 

Minimum pet dobrih razloga da u nedelju budete uz televiziju Nova S i vaše omiljene Vrele Gume. A i biće ružno vreme. Nedelja 18. april 2021. u 12:05 samo na Nova S TV (kabl, SBB, EON i sl.). Emisija Vrele Gume po 1077. put! 

 

Sadržaj: 

 

Test:  Audi A3;

 

Nautika: Greenline 39;

 

Avioni: Ilyshin 114 -300;

 

Vesti: Genesis X; 

 

Oldtajmer: Rover 2000 TC. 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery