AktuelnoVesti

Suzuki pre poskupljenja

4.73KPregleda

Poslednji kontingenti Suzukijevih automobila Vitara i S-Cross pre poskupljenja

Zbog prilagođavanja novim evropskim propisima, koji će sredinom godine dodatno ograničiti emisiju štetnih gasova iz benzinskih i dizel motora, Suzuki će, poput većine drugih proizvođača, uskoro linerano povećati cene svih modela koji se prodaju na Starom kontinentu.

Euro Sumar, uvoznik, prodavac i serviser automobila i motocikala te renomirane japanske marke, na lageru ima ograničenu količinu vozila Vitara i S-Cross, čije će cene biti najosetnije uvećane, pa potencijalne kupce, koji se još premišljaju o njihovoj kupovini, poziva da za nova vozila sada plate znatno manje nego kada stignu novi cenovnici.


„Procenjujemo da bi uvećanje cena moglo da bude i desetak odsto. Zbog toga bi najviše mogli da poskupe najskuplji modeli Vitara i S-Cross, kojima inače dugo nismo korigovali cene – s namerom da budu što dostupniji prosečno platežnom kupcu u Srbiji“, kaže direktor prodaje i marketinga u Euro Sumaru, Andrija Đurašević. „Sve rigorozniji ekološki i bezbednosni zakoni u Evropi i u svetu neminovno vode do poskupljenja novih automobila. Mada već decenijama vodi vrlo razumnu cenovnu politiku, i Suzuki će, poput većine konkurenata, biti prinuđen na korekcije, jer dolazeći propisi direktno povećavaju troškove proizvodnje“, dodaje gospodin Đurašević.
Podsećanja radi, osim u salonima na dve poznate lokacije u Beogradu i na Novom Beogradu, Suzuki automobili i motocikli se od kraja prošle godine mogu pogledati, probati i kupiti i u Nišu.

PR Suzuki Srbija

Foto: Euro Sumar

2 Komentara

  1. Bravo, napravili ste odličan potez! Ti automobili se proizvode u Mađarskoj, tako da su daleko od kvaliteta izvornih Japanaca, fakat su na nivou Dacije. A cene su na ili kao da kupujete originalni Suzuki. Na sve to samo jedan servis sa kojim mnogi korisnici nisu zadovoljni.

  2. Fun fact, odemo supruga i ja u eurosumar da kupimo swift za nju i vitaru za mene, toliko su bili uslužni i ljubazni da smo automobile kupili od drugih proizvođača…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery