AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Zanimljiv sadržaj nove epizode vaše omiljene TV emisije

874Pregleda

Vrele Gume otvaraju godinu sa nesvakidašnjim opusom

 

S obzirom da su prve de novogodišnje epizode bile posvećene rekapitulaciji manje-više svega vrednog iz prethodne godine, ovonedeljna emisija prva je premijerna u ovoj godini. Nedelja  17. januar u 12:05 na tv Nova S.  Vrele Gume TV show po 1064. put!

 

 

Koliko košta vožnja Tesle, Modela 3?

Godinu smo započeli vrlo ofanzivno, sa 3 testa u nepunih 10 radnih dana. Prvi od njih bio je Tesla Model 3. Prevalio je put iz daleke Norveške, pa ćete ovog puta umesto klasičnog i već viđenog testa moći da čujete i vidite koliko zaista košta vožnja „na veliko“ jednog ovakvog električnog vozila, kao i gde je Srbija u odnosu na ostatak Evrope po pitanju elektro automobila.

 

 

Superjahte za 2021.

Za sve vas i nas koji volimo da sanjarimo, donosimo i pregled najeksluzivnijih jahti najavljenih za ovu godinu, Izdvojili smo tri, Majesty 175, Nord i Oceanco 719. Pa vi birajte koju ćete da kupite sebi, a koju deci.

 

Šta vozi ili u čemu se vozi Džo Bajden?

Tramp izgleda napokon i zvanično nije više predsednik SAD-a, pa je aktuelna tema vozni park novog „prvog čoveka sveta“ – Džo Bajdena. Verovali ili ne ovaj dekica još uvek ima dozvolu (sposobnost je upitna) da upravlja motornim vozilima, a šta će se sve naći na parkingu Bele kuće pogledajte u našoj emisiji.

 

BMW 635 CSi

Za kraj naravno neizostavna rubrika oldtajmer. Miroslav Šosberger spremio je pravu oldtajmersku bavarsku „bombu“ u vidu prelepog BMW-a sa oznakom 635 CSi. Koja priča se krija iza ovog minhenskog vihora sa još uvek matičnim tablicama rodnog grada, saznajte samo u emisiji Vrele Gume!

 

 

Nedelja u 12:05, na televiziji gde su svi najbolji. Nova S TV! Sadržaj 1064. epizode: 

Test:  Tesla Model 3;

Nautika:   Superjahte za 2021;

Aktuelno: Vozni Park Džoa Bajdena;

Oldtajmer:  BMW 635 CSi. 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery