AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Uporedni test Peugeot 3008 i Nissan Qashqai

3.67KPregleda

Uporedni test, sjajna jedrilica, električni avion , BMW Shop i Volvo Amazon

 

 

U nedelju, samo na NovaS kanalu u 12.05 pogledajte poslednje izdanje emisije Vrele Gume u ovoj godini, koje prikazuju uvek zanimljiv miks automobilske realnosti, noviteta, nautike i duha prošlih vremena.

 

Predstavljamo:

 

Uporedni test: Peugeot 3008 protiv Nissan Qashqai

 

 

 

Što zbog vaših zahteva u komentarima, što zbog potrebe za objektivnim poređenjem dve tehnologije i dva pristupa današnjoj automobilskoj industriji, u ovoj emisiji poredimo dizel pogon u Peugeotu 3008 i novi 1.3 benzinac u Nissan Qashqai. I ne samo to, naš urednik je ovog puta otišao i mnogo dalje u otkrivanju nelogičnosti aktielnog trenda snižavanja zapremine agregata a na račun dobrog modernog dizela.

 

 

Peugeot 3008 sa BlueHDi turbo dizelom naspram Nissan Qashqai možda najbolje dočaravaju razliku pravog i lažnog automobilskog sveta.

 

 

Avijacija: Magnix

 

 

 

Trendovi iz automobilske industrije sele se i u avijaciju. Za sada samo na nivou lakih aviona, stiže na elektrifikacija. Kako je Magnix pomirio oprečne zahteve električnog pogona i aero zakonitosti  saznajemo direktno od konstruktora.

 

 

Nautika: Moody DS41

 

 

 

 

Jedan pogled u davno prošla jedriličarska vremena ali ovog puta u novom modernom izdanju. Moody DS41 donosi upravo one kvalite o kojima mašta svaki “moreplovac” što u snovima obilazi svet. Moćna jedrilica i moćni motorni krstaš u jednom izdanju.

 

 

Događaji: BMW Shop

 

 

 

Za one koji teraju modu ali i obožavaju BMW brend, bavarski proizvođač je u TC Galerija u Beogradu otvorio prodavnicu po meri.

 

Takozvani Asesoar Shop ili po našem prodavnica modnih detalja sa BMW znakom za ovu priliku je obogaćen i novim BMW iX prvim električnim SUV ove marke.

 

 

Oldajmer scena:

 

 

Dovoljno je reći, u ovoj emisiji je prava zvezda Volvo Amazon koji je pod budnim okom vlasnika Borka Gajinovića doživeo novu mladost. Nekada su automobili predstavljali strast,… Srećom ima ih i danas u životu!

 

Toliko u ovoj godini, 50 testova automobila, 50 oldajmera,…

 

Srećno u 2022. žele vam vaši Miroslav i drug direktor!

 

 

 

 

NovaS, nedelja 12.05

 

 

Sadržaj:

Test: Peugeot 3008 Vs Nissan Qashqai

Avijacija: Magnix

Nautika: Moody Decksaloon 41

Dogadaji: BMW iX stigao u Srbiju

Oldtajmer:  Volvo Amazon 123 G

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery