AktuelnoVesti

VW Golf preko 70.000 evra (EDIT)

2.13KPregleda

Volkswagen predstavio Golf R 333 i šokirao cenom

 

 

EDIT: RASPRODATO ZA 8 MINUTA

 

Najnovije službeno izdanje iz VW bazirano je na Golfu R Performance , lakiran u „Lime“ žutoj boji koja je u kontrastu sa crnim krovom i crnim felnama od 19 inča. 

 

 

 

Primetno je da su ugrađeni LED matriks farovi, grafika „333” i Akrapovič izduvni sistem sa titanijumskim prigušivačima. Кabina je suzdržanija, ali kupci će pronaći Nappa kožna sportska sedišta, vrhunski Harman Кardon audio sistem i značku sa serijskim brojem na instrument tabli.

 

 

 

 

Takođe možemo videti ukrase poput karbonskih vlakana, sjajne crne akcente i plave kontrastne šavove. Folksvagen je napomenuo da automobil dolazi sa izborom sistema za pomoć vozaču, uključujući prilagodljivi tempomat sa funkcijom zaustavljanja i kretanja. Pridružuju mu se pomoć u traci, pomoć u hitnim slučajevima, pomoć pri putovanju i sistem zadnje kamere.

 

 

 

Snagu obezbeđuje poznati četvorocilindrični motor zapremine 2,0 litara sa turbo punjenjem koji simbolično proizvodi 333 ks (245 kW) i 420 Nm obrtnog momenta. Ovo omogućava modelu da ubrza od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundi, pre nego što postigne maksimalnu brzinu od 270 km/h.

 

 

 

 

Ove brojke su prenete iz Golfa R Performance, a takođe možemo pretpostaviti sedmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom i sistem pogona na sva četiri točka.

 

 

Predviđene su i simbolične 333 jedinice, a kupci u nemačkoj mogu naručiti model od danas, 2. juna. Početak proizvodnje planiran je za septembar, a isporuke sledećeg meseca.

 

 

Cena? Sitnica: od 76.410 evra, odnosno 20.000 evra skuplje od Golf R Performance počinje od 57.985 evra.

 

Reklo bi se, skupa farba ali i farbanje kupaca. 

 

 

Što nije zasmetalo da se cela predviđena serija juče proda za svega 8 minuta od trenutka puštanja na tržište 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery