Vesti

VW Golf Mk8 – prve fotografije enterijera!

Zaboravite na dizajnerske skice... Špijunske fotografije otkrivaju mnogo više

VW Golf Mk8
6.17KPregleda

Volkswagen je iskoristio jučerašnji sastanak deoničara u Ženevi kako bi objavio prvu tizer fotografiju za enterijer nove generacije modela Golf. Međutim, već danas su se pojavile prve špijunske fotografije koje nam otkrivaju kako će enterijer modela Golf Mk8 izgledati.  

VW Golf Mk8

Kao što se vidi na fotografijama, Golf Mk8 će imati drastično drugačiji enterijer od svog prethodnika. Naime, novi model je usvojio minimalistički dizajn kada je u pitanju komandna tabla, ali i kabina uopšte.

Promena je baš velika i čini nam se da će većina kontroli biti integrisano u infotejnment sistem. Takođe, vidimo i da će se infotejnment sistemu pristupati preko ekrana koji nije integrisan u komandnu tablu. Nekima se možda ovo i neće dopasti, ali je to nešto što je postalo trend kada su manji automobili u pitanju. Vidimo i da je VW pametno integrisao kontrole za klimu u tanki panel osetljiv na dodir na dnu ekrana infotejnmenta. Tu je još jedan panel između kontrola klime čija je svrha verovatno podešavanje jačine zvuka audio sistema.

VW Golf Mk8

Sa leve strane nalazi se digitalna instrument tabla koja je naizgled povezana sa ekranom infotejnment sistema. Čini nam se da ekran instrument table izgleda prilično obično, te pokazuje velike merne instrumente (brzinometar i tahometar). Ispod instrument table se kriju četvrtasti otvori za vazduh. Možemo videti i novi volan i panele vrata.

Što se spoljašnjeg dizajna tiče, jasno je da će Golf Mk8 biti prepoznatljiv već naprvi pogled. On će, kako smo ranije navodili, imati evolucionaran, a ne revoluvionaran dizajn. Prednji deo automobila će biti skromno modifikovan, te će biti redizajnirani maska (gril) i farovi.

Slično će biti i na zadnjem delu. Najveća romena će biti nove svetlosne jedinice, veći spojler i sportski branik.

Volkswagen će Golf Mk8 predstaviti u oktovru ove godine.

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery