AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume u nedelju grme

BMW M3 Competition
2.08KPregleda

BMW M3 Competition i manje bučna družina 

 

Da predaja može biti opcija, i da to nije ništa strašno, pokazaće vam emisija Vrele Gume u nedelju. Predali smo „zelenoj zveri“ i trkačkoj  maniji, ali samo na kratko. Brzo smo se vratili prepoznatljivoj objektivnosti i realnosti. Sve to u samo pola sata vrhunskog TV auto showa. Nedelja 28. mart 2021. u 12:05, samo na tv Nova S!

 

BMW M3 Competition

Na testu nam je bio jedan od najatraktivnijih automobila današnjice – BMW M3 Competition. Pored očekivanog oduševljenja njegovom pojavom i performansama, pogledajte recenziju ovog automobila i iz malo drugačijeg ugla.

Verovatno jedino mesto na kojem ćete čuti realnu priču i da li je ovaj model za svakodnevnu upotrebu ili samo trkačke staze. Ne propustite! 

 

BMW i4

Na M3 nadovezujemo priču o novoj BMW električnoj perjanici – i4. Ko ima bolje performanse i čija budućnost je svetlija, presudite sami.

 

 

Dehler 30 OD

Ništa manje adrenalina ne donosi nam i nautičk prilog o jedrilici Dehler 30 One Design.

Hyundai Ioniq 5

Prava realnost automobilske industrije dolazi nam sa novom generacijom električnog Hyundai Ioniqa. Modelu koji će sigurno biti prodat u mnogo više primeraka od gore predstavljenih BMW aduta nadamo se i na našem testu i tržištu ove godine.

 

Hyundai Ioniq 5

 

Suzuki Samurai

Za kraj smo vam spremili jedan svima znan automobilski offroad klasik. Kako se Suzuki Samuaj hrabro bori sa novim generacijama popularnih offroad vozila, čućete u završnom ali ništa manje zanimljivom prilogu naše emisije.

 

Suzuki Samuraj

 

Vrele Gume broj 1074. Nedelja u 12:05 na TV Nova S. 

 

Sadržaj:

 

Test:  BMW M3 Competition;

 

Dodatak: BMW i4;

 

Nautika: Dehler 30 OD;

 

Eletrifikacija: Hyundai Ioniq 5;

 

Oldtajmer:  Suzuki Samurai. 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery