AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume podižu medijsku prašinu i menjaju stvarnost?

TV Nova S u 12:05!

Emisija u nedelju
9.79KPregleda

Nema više šale, preozbiljna emisija u nedelju na Nova S TV!

 

Nakon što smo sa dve prvoaprilske šale uzburkali ovdašnju javnost i dobili pretnju tužbom, stiže vam jedna ozbiljno dobra emisija u nedelju. Naime, dešavanja od četvrtka su empirijski dokaz kako funkcionišu medijska scena i društvo uopšte u Srbiji. S jedne strane, tu su mediji sa „kredibilitetom“ i njihovi novinari koji neproverene informacije prenose bez da ih pročitaju i uoče jasne insinuacije da je u pitanju fake news. Odnosno obična šala, satira, ironija, zezanje, i sve ono što smo izgleda odavno zaboravili šta je.

Sa druge strane, tu je šarolika pubilka, čitalaštvo koje bezrezervno upija svaku plasiranu informaciju i burno reaguje posipajući drvlje i kamenje svuda. Na ovu napaćenu zemlju, na medije, pa i na sopstveni život. Nije im zameriti što su ovde zaboravili šta je šala, skeč, komika i duhovitost, niti što u ovom ludilu od obilja vesti ne razlikuju više istinu od laži. Ali jeste što ne uključuju svoj mozak, što ne preispituju najpre sebe, a onda i sve okolo. Što više veruju društvenim mrežama nego sopstvenom razumu i očima.

 

Konačno, što nemaju elementarnu kulturu komunikacije. Što psuju, pljuju, prete, kunu, kleveću i optužuju, bez ikakvih razloga i dokaza. I defintivno na pogrešnu adresu. Na adresu redakcije koja se tradiconalno za 01. april šali na ovakav način, koja odbija da „živi ovdašnje crnilo“ bez smeha, i koja je tu uz njih, uz vas, nezavisna i jedinstvena, već skoro 30 godina. Takva kakva je.

 

Vrele Gume emisija u nedelju u 12:05 na TV Nova S vam donosi: 

 

Land Rover Defender 90

Demant, i to kakav. Nakon što nas je novi model Defendera blago razočarao svojom nestabilnošću, manji brat sa oznakom 90 opovrgao je sve ranije izrečeno za ovaj automobil, i JLR brend uopšte. Strašno moćna mašina, sa jačim motorom, boljim performansama i pre svega većom stabilnošću od prethodno testiranog Defendera.

Šta se još neponovljivom Miodragu Piroškom svidelo u ovom legendarnom terencu novog urbano elegatnog karaktera, saznaćete u nedelju u testu koji se gleda u jednom dahu bez treptaja.

 

Bavaria C45

Nije novo pivo sa C vitaminom i 45% alkohola, ali jeste ludilo „na vodi“. Šta sve pod jedrima možete dobiti za „samo“ 350 hiljada evra u nautičkom prilogu o prelepoj Bavariji C45.

 

Povratak Boinga 737 Max?

Sa vode letimo u vazduh i od aktuelnosti izdvajamo najavu povratka avionskog Titanika, kontraverznog modela Boeing 737 MAX.

 

emisija u nedelju

 

 

In memoriam: Lemi & Opel Kadett Reli

Emisija u nedelju završava se tužnim oldtajmerskim prilogom. Posvećen je sećanju na Milana Posaveca – Lemija, jednog od stvaralaca domaće oldtajmer scene. Ne bi nam Lemi dozvolio da previše  tugujemo, pa je tu i priča o njegovom Opel Kadet Reliju. Pogledajte kako se ovaj automobil upisao u nacionalnu istoriju auto-moto sporta.

 

1075. epizoda emisije Vrele Gume. Nedelja 04. april u 12:05, samo na televiziji Nova S!  Veliko hvala svima na poverenju i podršci, i ne zamerite nam što. 

 

Sadržaj: 

 

Test:  Land Rover Defender 90;

 

Nautika: Bavaria C45;

 

Avijacija: Povratak Boeing-a 737 Max;

 

Oldtajmer:  Opel Kadett Rallye – Lemi. 

5 Komentara

  1. Nekako ste mi se previše izgubili u flertovanje sa dnevnom politikom. Gledam Vas i čitam godinama,ali gubite malo trku sa konkurencijom. Emisija se svela na 3 priloga i malo reklama. Bez ikakve loše namere,ja sam i dalje uz Vas.

    1. Za besplatno kao što je sada i ovo je podvig. Zbog dnevne politike politike nema para a bez para nema vrhunskog kvaliteta!
      Jedina konkurencija živi bogato na državnim budžetima i služi dnevnoj, mesečnoj, godišnjoj i ostalim politikama na vlasti!

  2. Ako smem: malo manje nepovezane priče, a više detalja (vizuelnih i numeričkih) o testiranom modelu! Valjda možemo videti osnovne podatke o vozilu?

    1. U svakoj recenziji jasno su izneti osnovni tehnički podaci vozila! Naš zadatak je da vam prenesemo utisak i analiziramo. Vizuelne detalje vidite i sami a tabelu tehmičkih podataka može svaka budala biflati pred kamerom.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery