AktuelnoVesti

Vodeći automobilski medijski sistem u regionu

1.55KPregleda

Dobar početak godine za Vrele Gume medijski sistem

 

 

U sezoni kada obeležavamo 30 godina postojanja brenda Vrele Gume i poslovanja u oblasti auto-moto-nautičkog medijskog sektora, kao prvi multimedijalni sistem, kroz sve ove godine ostali smo i vodeći po uspešnoj komunikaciji sa publikom i uticajem građenim na poverenju onih koji nas prate.

 

 

Pokrivajući četiri medijska fronta (TV, WEB, društvene mreže i YT) u januaru ove godine ostvarili smo ukupno preko milion različitih interakcija da našim gledaocima, čitaocima i pratiocima.

 

 

Portal www.vrelegume je za prethodnih 30 dana zabeležio preko 260.000 pročitanih stranica uz oko 180.000 jedinstvenih posetilaca.

 

 

 

 

 

 

FB nalog Vrele Gume je takođe u tom trendu sa „Page Reach“ od gotovo 700.000  u poslednjih 28 dana.

 

 

 

 

YT kanal Vrele Gume, je prava video enciklopedija testiranih modela koja krije i pravo old tajmer blago, sa gotovo 300.000 pregledanih klipova u prethodnih 28 dana i sa prosečnih 7 minuta gledanja po prilogu.

 

 

 

 

Posebno smo ponosni na kvalitet publike i činjenicu da naš YT kanal prati preko 92% gledalaca starijih od 24 godine a da je populacija od 35-54 godine preko 50% naših gledalaca.

 

 

 

 

Ako ovoj statistici digitalnih medija priključimo i veliku popularnost naše TV emisije koja se emituje na NovaS kanalu, jasno je da Vrele Gume zahvaljući poverenju publike, pomeraju granice specijalizovanih medija u regionu!

 

Idemo dalje!!!

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery