AktuelnoVesti

Uskoro, definitivno: Peugeot 308 sa 300 kS

9.45KPregleda

Sjajan dizajn i tehnološka hibridna revolucija obeležavaju novi Peugeot 308

 

Magazin Motor1 je objavio juče novi set slika očekivanog izgleda novog Peugeota 308 koji treba da nam stigne na proleće 2021.

 

 

Trenutno po dizajnu i tehnološkim rešenjima aktuelni 308 prilično kaska za konkurencijom u C segmentu, ali će ovo sve vrlo brzo biti samo tužna prošlost.

 

Novi Peugeot 308, ne samo da donosi tradicionalno sjajan dizajnerski rad Peugeota, već nudi i mnogo toga što se tiče tehnološkog napretka.

 

Za očekivati je da od krosovera 2008 preuzme organizaciju unutrašnjosti i pogonski sklop, međutim sa novim 308 stiže i nekoliko hibridnih rešenja budući da će biti prebačen na novu fabričku platformu EMP2.

 

 

Ova najavljena hibrida postavka će najverovatnije vratiti i 4×4 pogon u Peugeot gamu, budući da će standardni motori pokretati prednju a elektro motor hibrida zadnju osovinu što bi u osnovi dalo nekih 300 kS na raspolaganju vozaču.

 

Zvuči više nego sjajno, živi bili pa videli!

 

 

3 Komentara

    1. Meni je Golf ružan, ali ovaj je za**bo i Golfa… Ne znam odakle ovolika poplava ružnih automobila u doba kad tehnologija dizajna i oblikovanja karoserije dostiže vrhunac.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery