AktuelnoF1Vesti

U Mercedesu spremni na eventualno odustajanje Luisa Hamiltona od Formule 1

1.45KPregleda

U Mercedesu se pripremaju na eventualno iznenađenje, jer budućnost Luisa Hamiltona u nemačkom timu još uvek nije osigurana

 

Ipak, šef tima, Toto Volf, kaže da nije zabrinut oko toga da li će sedmostruki šampion potpisati novi ugovor, kao i da će ispoštovati kakva god bude odluka sedmostrukog šampiona.

 

Hamilton, koji je u četvrtak napunio 36 godina, insistira na tome da želi da ostane u Mercedesu, u timu s kojim mu je ugovor istekao 31. decembra. Međutim, Toto Volf je u međuvremenu izjavio: „To me nimalo ne zabrinjava, jer uvek ću poštovati Luisove odluke, bez obzira da li će ostati s nama ili napustiti ovaj sport i okrenuti se novim izazovima. Mislim da treba da budemo spremni za svaku vrstu iznenađenja.

 

Ipak, u isto vreme, dosta razgovaramo i veoma smo otvoreni jedan s drugim. Smatram da ima još toga što možemo da postignemo zajedno.“

 

Hamilton je prilično opušten u vezi s novim ugovorom, za koji se očekuje da će biti vredan 40 miliona funti godišnje. U početku, sugerisao je da bi bilo „glupo pričati o novcu dok ljudi gube radna mesta tokom pandemije koronavirusa“. Zatim je insistirao da je bio samo usredsređen na osvajanje nove titule, ali kada je ona osigurana, rekao je da nema žurbe.

 

Vrlo je verovatno da Mercedes i Luis nemaju iste poglede na to koliko bi novi ugovor mogao da bude vredan, možda i koliko bi trebalo da traje. Epilog ove priče u svakom slučaju očekujemo uskoro.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery