Vesti

Svetske premijere Hyundai noviteta na Sajmu automobila u Frankfurtu!

PR Saopštenje

Hyundai 45 koncept
1.44KPregleda

Hyundai Motor Company, ove godine, na Frankfurt Motor Show predstavlja mnoštvo noviteta, kao i nekoliko svetskih premijera.

Hyundai Veloster N ETCR

Hyundai Motor Company je 10. septembra u Frankfurtu predstavila svoj prvi električni model trkačkog automobila. To je prvo električno vozilo koje je Hyundai Motorsport dizajnirao iz svog sedišta u Alzenau, a u pitanju je Veloster N ETCR.

Opremljen je sa motorom postavljenim u sredinu, a kao takav ispunjava sve uslove da bi se takmičio u novoj ETCR seriji. Ovaj projekat obeležava novi pravac kompanije, koji je orijentisan na takmičenja električnih automobila.

Prvog novinarskog dana sajma prezentovan je najnoviji Hyundai 45 EV koncept, koji predstavlja pravac kojim će komanija krenuti u dizajniranje električnih automobila. Svojim imenom “ 45 “ odaje počast jednom od najslavnijih vozila u istoriji Hyundai – a,  “ Pony Coupe “ konceptu.

Hyundai 45 koncept

Novi Hyundai i10 N, takođe je danas predstavljen javnosti.

To je četvrti Hyundai model, nakon i30, i30 Fastback i Tucson – a, koji je dobio svoju “ N Line “ verziju. Pored tipučnih “ N “ karakteristika, uparen je novim ekskluzivnim motorom 1.0 T – GDI 100 KS 172 Nm za poboljšani doživljaj vožnje.

Hyundai i10

Hyundai i30 Project C limited edition doživeće svoju svetsku premijeru danas, 11. septembra. Novi model predstavlja unapređenog naslednika nagrađivanog modela i30 N 275 PS sa pet vrata. U odnosu na svog prethodnika je lakši, niži i agresivniji. ‘ C ’- u svom imenu označava 3 stvari: Područije C u Hyundai Namyang R&D, na kome se testiraju vozila sa visokim performansama; Karbonska vlakna, po prvi put u Hyundai – u; I – spušteno težište radi poboljšanih voznih performansi. Model je proizveden kao limitirana serija od svega 600 proizvedenih jedinica, a biće dostupna samo evropskim kupcima.

Hyundai i30 N Project C

Pored navedenih premijera, Hyundai je već drugu godinu, nakon prošlogodišnjeg sajma u Parizu, ponosni domaćin interaktivnog medijskog događaja “ Hyundai Faces “, koji omogućava novinarima da se sretnu sa ljudima koji kreiraju inovacije u Hyundai – u i na taj način dobiju sve potrebne informacije iz “ prve ruke “.

PR Saopštenje: Hyundai

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery