AktuelnoVesti

Toyota Yaris za 11.790 evra

10.5KPregleda

Toyota Yaris 1.5 VVT-iE Stella umesto 14.500 sada 11.790 evra

Najpopularniji model Toyote u Srbiji može da se nabavi uz beskamatni kredit od 3000 evra, s periodom otplate do 36 meseci

Tradicionalni BG CAR SHOW nije održan ovog marta zbog korona virusa, ali kupci novih Toyotinih automobila nisu ostali uskraćeni za specijalne ponude i popuste na koje su navikli u ovom periodu godine.

Iz široke ponude Toyote ovoga puta izdvajamo model Yaris čija je akcijska cena 11.790 evra! Reč je o verziji s petora vrata i opremom Stella, koju pokreće benzinski VVT-iE motor od 1,5 litara, čija se maksimalna snaga od 82 kW (111 KS) prenosi na prednje točkove preko šestostepenog ručnog menjača. Redovna cena ovog vozila je 14.520 evra.

Paket Stella nudi zaista puno toga, kako na polju bezbednosti, tako i komfora. Standardnu opremu čine elektronski kontrolisani sistemi za sigurnije kočenje (ABS, EBD i BA), kontrolu stabilnosti i proklizavanja pogonskih točkova (VSC i TRC), pomoć prilikom kretanja na uzbrdicama (HAC), nadzor pritiska u pneumaticima… Putnicima su na raspolaganju i dodatna zaštita vratne regije (WIL) i sistem za otpuštanje komandnih papučica u slučaju sudara, dvostepeni prednji vazdušni jastuci, bočni vazdušni jastuci i vazdušni jastuk za kolena vozača, a roditelji s malom decom mogu da bezbedno postave dodatna sedišta uz pomoć ISOFIX priključaka.

Yaris Stella nudi i kameru za vožnju unazad, prednja i zadnja svetla za maglu, daljinski kontrolisano centralno zaključavanje, servo upravljač, klima uređaj, električne komande za prozore u prednjim vratima, Bluetooth konekciju za bezbedno telefoniranje tokom vožnje i prenos muzike, Toyota Touch 2 kolor ekran od sedam inča osetljiv na dodir, audio sistem sa šest zvučnika, USB priključak, svetla s odloženim gašenjem za lakše napuštanje vozila na mračnim parkinzima i još puno toga.

Toyota Srbija obezbedila je određenu količinu vozila za isporuku odmah, a kupci mogu da nabave ovo vozilo koristeći pogodnost beskamatnog kredita u vrednosti od 3000 evra, s rokom otplate do 36 meseci.

Ovlašćeni prodajno-servisni centri u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku trenutno rade do 15h zbog vanrednog stanja, a kompletna ponuda Toyote i sve akcijske cene mogu da se provere i na zvaničnoj web stranici www.toyota.rs

PR Saopštenje Toyota

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery