970_250_eko
Vesti

Toyota Supra u izdanju kompanije Titan Motorsports!

Priznajemo, Toyota Supera izgleda mnogo bolje nakon tjuninga!

Toyota Supra
727Pregleda

Nova Toyota Supra je tek počela da se dostavlja prvim kupcima na tlu SAD, a jedan primerak je već našao svoj put do tjuning kuće Titan Motorsports u Orlandu u Floridi.

Dosta ljudi kritikuje spoljšnji dizajn nove generacije modela Toyota Supra. Oni tvrde da novoj generaciji nedostaje ono nešto što je imao njegov prethodnik, ili originalni FT-1 koncept. Međutim, mislimo da bi se mnogi složili da nakon tretmana tjuning kuće Titan Motorsports i zahvaljujući novim Vossen felnama, ovaj model izgleda jako atraktivno.

Pored novih točkova, unapređeno je i vešanje čiji elementi dolaze iz kompanije KW. Zahvaljujući tome, smanjen je i klirens, zbog čega nova Supra izgleda dosta bolje.

Toyota Supra

Jedan od glavnih razloga zbog kojih je četvrta generacija modela Supra bila toliko popularna, jeste upravo taj što je bila omiljena tjuning kućama. Već godinama unazad tjuning kuće rade na tom modelu, konstantno ga unapređujući. Oni žele da svakim novim projektom izvuku dodatnu snagu iz njegovog agregata.

Poređenja radi, nova Supra ima agregat koji potiče iz BMW-a. Reč je o trolitarskom rednom agregatu sa turbo punjčem. Iako ova pogonska jedinica ne potiče iz kompanije Toyota, i ona se pokazala omiljenom među tjuning zajednicom.

Toyota žarko želi da nova Supra ponovi uspeh svog prethodnika. Da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi.

Toyota Supra

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery