Vesti

Svi poznati filmski automobili u jednoj reklami

Video

Volmart reklama
1.51KPregleda

Američka multinacionalna korporacija Volmart (Walmart) je 2109. godinu započela jednom od zanimljivijih reklama kakvu nismo videli već duže vreme.  U toj reklami se pojavljuju skoro svi poznati filmski automobili.

Volmart reklama

Naime, reklama je nastala u svrhu promotivne kampanje za novi program preuzimanja namirnica koje su prethodno naručne putem interneta. Volmart je odlučio da se u novoj reklami pojave skoro svi (ako ne i svi) poznati filmski automobili. Oni dolaze do parkinga ispred jedne od prodavnica gde im namirnice predaju zaposleni u Volmartu.

Naime, američka korporacija je radila sa Holivudom kako bi dobila pristup tim vozilima. Kao rezultat automobili izgledaju potpuno isto kao u filmovima.

Volmart reklama

U reklami se pojavljuju svi od K.I.T.T-a iz serije i filma Knight Rider, preko Betmobila do čuvenog DeLorean-a. Pojavljuje se i Munja MekKvin iz animiranog filma Cars i mnogi drugi. Ubacivanjem tih različitih vrsta automobila, Volmart želi da ljudima kaže da je njihov novi program namenjen svima, bez obzira na to šta voze.

Poznati filmski automobili nisu jedini koji se pojavljuju u reklami. Osim njih tu su i neki likovi iz filmova. Tu spadaju i nekoliko dinosaurusa iz “Park iz doba Jure”, Skubi Du, Fred Kremenko, Bamblbe i drugi.

Ajde da vidimo da li možete prepoznati sve filmske automobile iz reklame. Pišite nam u komentarima imena onih koje ste prepoznali.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery