AktuelnoVesti

STOP, MILICIJA!

6.25KPregleda

Emisija Vrele Gume broj 1026. garantovano najbolja karantinsko-automobilska zabava

 

I karantin i Uskrs, skoro pa idealno da budemo uz TV kao najbolji način da učinimo koliko možemo u borbi protiv koronavirusa koji je paralisao ceo svet. Možda svet jeste, ali Vrele Gume nije… 

 

 

 

Za ovu emisiju, naš urednik je spremio jedan zanimljiv televizijski dvoboj, Mazde protiv Mazde! Da dobro čitate, nije greška.

 

 

 

 

U uporednom testu snage odmeravaju dva tehnološka principa! Klasična benzinska Mazda CX-30 Skyaktive G122 i revolucionarna CX-30 Skyactiv-X sa novom „dizel“ tehnologijom na benzinski pogon

 

NAUTIKA : NEEL 47

 

Bez obzira što još ni zamisliti ne možemo kako će izgledati naše letovanje i da li će ga uopšte biti, nautiku ne preskačemo.

 

 

Ovog puta vas upoznajemo sa kućom na vodi, trimaran NEEL 47. Sjajan spoj raskošnog komfora uz odličan jedriličarski štimung.

 

HYUNDAI Elantra

 

 

U rubrici noviteti predstavljamo najnoviji Hyundai Elantra model. Nema tu mnogo priče, južnokorejski proizvođač nastupa u velikom stilu i za očekivati je da ovim modelom postane lider segmenta.

 

NISSAN Ariya

 

Tehnički deo emisije smo posvetili novim električnim tehnologijama koje se promovišu u modelu Nisan Ariya. Vrlo zanimljiva rešenja koja treba pogledati.

 

IN MEMORIAM: Sir Stirling Moss

 

 

Na žalost, u ovoj emisiji se podsećamo i na nedavno preminulu legendu Formule 1, Sir Stirling Moss, džentlmenom za volanom. Osim što je bio gospodin i sjajan vozač, pogledajte priču kako je zbog sopstvenog fer pleja ostao bez šampionske titule.

 

ZASTAVA 101 KOJU NISMO VOLELI

 

 

I za kraj, Miroslav trenira strogoću u sred epidemije. Nema šale sa ovim modelom koji nam dolazi u goste da nadgleda poštovanje karantina! Pogledajte i uživajte u zaista zanimljivoj priči o milicijskom stojadinu.

 

Kao što možete videti, sa nama i TVNovaS čak ni izolacija ne pada teško! 

 

Uživajte i izdržite! 

 

Nedelja, 12.35 na TVNovaS 

 

 

Sadržaj 

Test: Mazda CX-30 G122 protiv Mazda CX-30 X

Nautika: NEEL 47

Aktuelno: Hyundai Elantra 2021

Elektifikacija: Nissan Ariya

Ličnosti : Sir Stirling Moss 1929 -2020

Oldtajmer: Yugo Scala 55 Milicijski

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery