AktuelnoVesti

Šleper okončao policijsku poteru (VIDEO)

1.76KPregleda

Zakoni se ne mogu izbegavati, posebno zakoni fizike.

 

Stanovnici Pomone i nekoliko drugih zajednica u južnoj Kaliforniji, bili su svedoci  dugačke policijske potere 6. aprila, koja je ubrzo postala viralna, delimično zbog neobičnog epiloga. Na sreću, nije bilo ozbiljno povređenih u čitavoj zavrzlami, a vozač kamioneta, koji je osumnjičen za ubistvo, na kraju je priveden.

 

Na kraju,  sve je ispalo dobro, ali pitanje je šta bi bilo da se u priču nije umešao vozač šlepera. Naravno, ovo ni u kom slučaju nije za preporuku, jer je kada su policijska posla u pitanju najbolje ostati po strani. U ovom slučaju, potera je započela oko 17h po lokalnom vremenu, da bi se odigrala kroz četiri okruga, pre nego što je okončana dva sata kasnije u Pomoni, uz pomoć policijskih snaga i osamnaestotočkaša.

 

Na kraju teksta je video prilog koji započinje neposredno pre finalnog sudara. Vidimo Toyotu Tacomu  u opasnoj vožnji kroz parking šoping centra, a zatim kako prolazi pored benzinske stanice i nakratko se zaustavlja. Šleper je zaustavljen na obližnjoj raskrsnici, i neko bi rekao da je reč o nedužnom učesniku u saobraćaju u kojeg je udario kamionet. Međutim, kako je Toyota pokušala da skrene ulevo, tako ju je „teškaš“ u tome sprečio.

 

Vozač kamiona je naknadno izjavio za medije da je njegov potez bio nameran, kao i da je „čekao na nevaljalca“ da bi ga zaustavio. Ispostavilo se da je vozač Toyote identifikovan kao Majkl Kejleb Rid, osumnjičeni za ubistvo koje se desilo u martu, tako da se sve završilo na najbolji mogući način. Žena koja je bila na suvozačkom mestu u kamionetu je privedena a zatim puštena, izjavivši da nije imala saznanja da je Rid optužen za ubistvo.

 

Što se sudara tiče, Tacoma nije udarila u bilo kakav šleper, već Volvoov šleper, tako da će teškašu možda biti potrebna samo popravka fara i malo poliranja, dok je kamionet izbačen iz stroja.

 

 

Vrele Gume

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery