Tjuning

Sledeće godine stiže Audi RS6 Avant u izdanju kompanije ABT Sportsline!

Još uvek se ne zna koliko će biti snažan

Audi RS6 Avant by ABT Sportsline
1.63KPregleda

Nemačka tjuning kuća, ABT Sportsline, sa par crteža najavila je da će za nekoliko meseci predstaviti modifikovani Audi RS6 Avant!

Audi RS6 Avant by ABT Sportsline

Kako se navodi, prvo će za februar biti spremni novi točkovi i tjuning paket za motor. Nakon toga će, u drugoj polovini aprila biti predstavljen i kompletan tjuning ABT paket za novi Audi RS6 Avant!

Ono što je za sada poznato jeste da će RS6 Avant dobiti ABT aero „body-kit“. On između ostalog podrazumeva prednji spojler, izmenjeni prednji branik sa većim otvorima za vazduh i zadnji difzor. Imaće i modifikovano vešanje, sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika. Biće unapređen i enterijer (koža, alkantara, detalji od ugljenikovih vlakana).

ABT Sportsline za sada nije objavio detalje o tjuning paketu za motor. Prema tome, još uvek se ne zna sa koliko snage će raspolagati 4.0-litarski biturbo V8 motor sa „blago“ hibridnim sistemom.

Podsećamo, fabrički model inače razvija 600 KS (441 kW) i 800 Nm obrtnog momenta. Dovoljno da ubrzanje 0 do 100 km/h traje 3,6 sekunde. Najveća maksimalna brzina ograničena je na 250 kmh (opciono međutim može da iznosi 280 ili 305 km/h).

Audi RS6 Avant by ABT Sportsline

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery