Vesti

Škoda Rapid nastavlja svoj život u Rusiji!

Nove, zvanične render fotografije

Škoda Rapid
1.95KPregleda

Škoda je danas objavila dve nove render fotografije novog Rapid modela. Iako je taj model uklonjen iz game češkog proizvođača za evropsko tržište (njegovo mesto je zauzeo model Skala), on će se i dalje prodavati u Rusiji.  

Škoda Rapid

Iako je prva CGI fotografija objavljena još u oktobru, na njoj smo mogli da vidimo samo prednji deo automobila. Sada imamo uvid u to kako će izgledati i zadnji deo. Naravno, nekih većih promena nema, osim možda činjenice da je ovaj model dobio svetlosne jedinice na prednjem i zadnjem delu automobila koje podsećaju na one sa modela Skala.

Škoda Rapid

Naravno, zvanične render fotografije obično izgledaju spektakularnije od konačnog, realnog proizvoda. Zbog toga verujemo da će isti slučaj biti i sa novim Rapid modelom. Očekujemo da će on izgledati manje sportski nego na ovim fotografijama, te da će imati prave ručice za otvaranje vrata.

Na prednjem delu se ističu farovi u obliku strele sa integrisanim dnevnim svetlima. Možemo videti i LED svetla za maglu i sportki prednji branik. Upravo zbog toga mislimo da je na fotografijama model Rapid u najskupljem paketu opreme.

Profil automobila je dosta sličan trenutnom modelu. Na zadnjem delu su horizontalno postavljene LED svetlsone jedinice zamenjene onima koje su u skaldu sa svetlosnim jedinicama ostalih novih automobila češkog brenda. One su podeljenje u dve sekcije. Jedan deo je integrisan u poklopac prtljažnika, a drugi na karoseriju automobila. Tu je i “SKODA” natpis.

Još uvek se ne zna da li će nova Škoda Rapid biti postavljena na novoj MQB platformi kao recimo model VW Virtus. Ili će osvežena verzija i dalje počivati na već ostareloj PQ25 arhitekturi. U svakom slučaju, nova Škoda Rapid će u Rusiji biti predstavljena pre kraja ove godine.

Škoda Rapid

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery