Vesti

Škoda Octavia vRS Challenge – specijalno izdanje za Britance

Crno na sve strane

Skoda Octavia vRS Challenge
2.98KPregleda

Kupci automobila kompanije Škoda iz Velike Britanije sada mogu naručiti i specijalno izdanje modela Octavia vRS Challenge. Ovaj model je dostupan formi sedana ili karavana, a početna cena je 30.085, odnosno 31.285 funti za karavan.

Skoda Octavia vRS Challenge

Škoda Octavia vRS Challenge je na vrhu vRS game. Poseduje dvolitarski TSI agregat koji razvija 241 konjsku snagu. Tu su i Xtreme crne alu felne veličine 19 cola, sportski izduvni sistem, crna zaštitna plastika i “auto-dimming” retrovizore. Tu su naravno iv RS oznake.

Unutar kabine se ističu elektronski podesiva vRS sedišta od alkantare sa grejačima, bord kompjuter, infotejnment i sistem za ulazak i startovanje vozila bez ključa. Tu je i opcija “Dynamic chassis control”, koja koristi elektronski podesive amortizere. Tu su naravno i parking senzori.

Kao standard na ovom modelu se nalazi Amundsen satelitska navigacija sa ekranom veličine 8 inča. Tu je i integrisani Wi-Fi. Ističu se još i adaptivni farovi sa LED tehnologijom, LED dnevna svetla i LED osvetljenje enterijera. Nemojmo zaboraviti i kožom obmotani volan sa vRS logoom.

Skoda Octavia vRS Challenge

Gore pomenuti agregat razvija i 370 Nm obrtnog momenta, te Škoda Octavia vRS Challenge iz mesta do 100 km/h ubrzava za 6,6 sekundi.

U poređenju sa standardnim Octavia vRS modelom, Challenge verzija košta dodatnih 2.775 funti.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery