Vesti

Prvi trejler za film “Hobbs & Shaw”

Spin-off filma “Fast And Furious”

Hobs i Šo
2.73KPregleda

Iako će glumci Dvejn “The Rock” Džonson i Džejson Stejtem preskočiti deveti deo filma “Fast And Furious”, oni su dobili svoj spin-off film nazvan “Hobbs & Shaw”, koji će premijerno biti predstavljen 2. avgusta ove godine.

Hobbs & Shaw

Naime, ova dva popularna holivudska glumca su nedavno završili snimanje filma “Hobbs & Shaw”. Danas se na internetu pojavio prvi trejler, odnosno najava za taj film. Saznali smo da će glavnog negativca glumiti Idris Elba. Takođe smo saznali da će njegov lik imati super moći. Da, dobro ste pročitali, super moći.

Trejler počinje tako što lik Idrisa Elbe govori o tome kako je sledeći korak ljudske evolucije. On navodi da je “otporan na metke” i “super čovek”, mada verujemo da mu u tome pomaže odelo koje nosi. Uvek je verovatnije da je tehnologija napredovala, nego da neko zaista ima “super moći”.

Pročitajte i: Filmovi za ljubitelje automobila i Filmovi za ljubitelje automobila 2

Nakon toga na scenu stupaju Luke Hobbs (Dvejn Džonson) i Dekard Šo (Džejson Stejtam). Oni su već glumili u nekoliko nastavaka popularne filmske franšize “Fast And Furious”. Kao što oni koji su gledali taj film već znaju, oni se međusobno baš i ne podnose. Tako će činjenica da će morati da rade zajedno biti još zabavnija.

Naravno, očekujemo da film bude pun scena jurnjave sa automobilima, velikim kamionima… A tu je i McLaren 720S. Da li će biti u filmu biti i scena borbe? Naravno.

Glumačkoj postavi “Hobbs & Shaw” se pridružuju još i Vanesa Kirbi, Ejza Gonzalez i Edi Maršan. Režiser je Dejvid Leič, čovek koji je režirao film “Deadpool 2”.

Pogledajte trejler za film:

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery