AktuelnoVesti

Sajmon Kauel samostalno hoda nakon pada s električnog bicikla

2.23KPregleda

Sajmon Kauel se dobro oporavlja nakon loma tri kičmena pršljena, zadobijenog prilikom pada s novog električnog bicikla

 

Dva meseca nakon ozbiljnog incidenta, šezdeset jednogodišnji muzički mogul i TV zvezda, „slikan“ je prvi put u javnosti, i to kako šeta „sopstvenim snagama“.

 

Kauel je fotografisan s partnerkom Loren Silverman i njihovim sinom Erikom u Malibuu u Kaliforniji, kako obavljaju neobavezan šoping. Naravno, tu su bili neizbežni telohranitelji i dadilja, a Kauel je hodao bez ičije pomoći, nakon nekoliko sedmica agonije i „tovara“ jakih lekova protiv bolova, prepisanih posle hirurške intervencije.

 

Incident se desio početkom avgusta u dvorištu njegove kuće u Malibuu. U to vreme je sebi priuštio novi Swind EB-01 električni terenski bicikl, i pre nego što je pročitao uputstvo za upotrebu, skočio je na njega da ga isproba. Ovaj dvotočkaš se inače reklamira kao najmoćniji i tehnički najnapredniji „off-road“ bicikl na tržištu.

 

Swind EB-01

 

Swind EB-01 isporučuje čak 20 električnih konja i može da dostigne 97 km/h, što može biti dodatno pojačano do 129 km/h intervencijom na softveru, što naravno za posledicu ima poništavanje garancije. Ukratko, reč je o moćnom električnom biciklu konstruisanom za terensku vožnju, i ono što bi svaki novopečeni vlasnik trebalo da uradi je da konsultuje uputstvo za upotrebu pre nego što se upusti u bilo kakvu avanturu.

 

Kauel to nije uradio. „Odvrtanje“ gasa ga je u potpunosti iznenadilo, tako da je bio bačen na leđa, kada je zadobio lom tri pršljena. Hirurška intervencija je bila neophodna, a po britanskim medijima, Kauelu više nije potrebna pomoć medicinske sestre, dok mišiće jača plivanjem i šetnjom.

Neće voziti električne bicikle u budućnosti, to je sigurno, bar ne ove „ekstemne“…

 

Vrele Gume

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery