Vesti

Rupe na putevima – problem koji se javlja svude u svetu

Pogledajte kako jedna rupa u Los Anđelesu zagorčava život vozačima

Rupe na putevima
1.53KPregleda

Verovatno na svetu ne postoji vozač koji ne prezire rupe na putevima. One ne samo da su izvor nerviranja, već i mogu izazvati ozbiljnu štetu na automobilima.

Rupe na putevima

Rupe na putevima imaju običaj da se pojave kada tlo ispod asfalta bude oslabljano vodom. Tome dodatno pomaže i konstantan prelazak vozila preko oslabljenog tla. Na kraju tlo propadne i pojavi se rupa na površini. Kao da to nije dovoljno da nas nervira, već se već formirane rupe jedva vide golim okom tokom noći, ili kada se napuni vodom posle kiše. Jedna takva rupa je prošle nedelje izazvala haos u Los Anđelesu.

Naime, nakon što je svojim automobilom naleteo na gore pomenutu rupu, jedan vozač je snimio svoj automobil na kojem je učinjena porpilična šteta. Ali nije se zaustavio na tome. On je snimao i druga vozila koji nailaze na isti problem. Naravno, nije svaki vozač “bio te sreće” da naleti na rupu prilikom skretanja, ali je veliki broj njih prilično oštetio svoj automobil. Upozoravamo vas, snimak nije prijatno gledati.

Šta je na sve to rekao čovek koji je video snimio?

“Naleteo sam na rupu na putu 14. januara oko 18h. Odlučio sam da snimim video (znam da zvuči bezobzirno na druge vozače, ali video je dokaz), i pozvao sam nadležne organe. Saznao sam da je ta ista rupa prvi put prijavljena 11. januara. Prošle noći, 15. januara, rupa je i dalje bila tu i još vozila je naletelo na nju”, naveo je on.

Naravno, iako razumemo da je snimak nastao kao dokaz, čini nam se da je čovek koji je snimio video pustio da stvari odu malo predaleko. Mislimo da je trebalo da pronađe način da upozori ostale vozače na rupu koja se nalazi ispred njih. Možda da stavi trougao, ili bilo šta sa reflektivnom površinom ispred rupe. Svakako bi spasao muka veliki broj automobila i vozača.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery