Vesti

Rolls-Royce rekordima obeležio 2018. godinu

Rolls-Royce je prošle godine prodao 4.107 automobila!

Rolls-Royce Torsten
570Pregleda

Kompanija Rolls-Royce je prošle godine ostavrila rekordnu prodaju u svojoj istoriji dugoj 115 godina. Tokom 2018. godine je prodato ukupno 4.107 automobila širom sveta.

Spirit of Ecstasy

Ovim je Rolls-Royce pokazao da je i te kako vredan za BMW grupaciju, koja je njegov većinski vlasnik. Tokom prošle godine je britanski proizvođač luksuznih automobila zabeležio veliku potražnju za svojim jedinstvenim kreacijama. Takođe je lansiran i prvi SUV u istoriji kompanije, novi Cullinan. Za “Rolls-Royce-om među SUV modelima” vlada ogromno interesovanje na svim tžištima širom sveta.

Rolls-Royce Cullinan

Osvrćući se na prošlu godinu, izvršni direktor kompanije Rolls-Royce, Torsten Miler-Otvos je rekao: “ 2018. godina je bila najuspešnija u u istoriji naše kompanije. Prošle godine su srušeni brojni rekordi. Ostvarili smo veliki rast prodaje u svim regionima sveta. Ovde smo svi fokusirani na to da našim klijentima pružimo samo najbolje i ništa manje od toga. Tu smo i da im uvek izađemo u susret. Tokom 2018. godine smo ostvarili izvrsne rezultate. Međutim, ubeđen sam da ćemo u ovoj godini biti još bolji”.

Rolls-Royce Torsten Miler

Najprodavaniji model prošle godine je bio naravno Phantom, a sledili su ga Wraith i Dawn modeli. Prvi primerci modela Cullinan su dostavljeni klijentima pre katoličkog Božića, a rezervisani su svi primerci koji će biti proizvedeni do druge polovine ove godine.

Rolls-Royce je tokom prošle godine zaposlio i 200 novih radnika u svom postrojenju u Gudvudu. Time je ukupan broj zapolsenih u toj fabrici premašio 2.000 ljudi po prvi put od kada je ona otvorena 2003. godine.

Rolls-Royce Phantom

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery