Vesti

Ričard Hamond prvi “isprobao” novi Land Rover Defender!

Video

Novi Land Rover Defender
2.64KPregleda

Ako ste tokom proteklih 15 godina pogledali emisije Top Gear ili The Grand Tour, onda dobro znate ko je Ričard Hamond. A verovatno znate i da on jednostavno obožava dva automobila, Porsche 911 i Land Rover Defender.

Novi Land Rover Defender

Upravo zbog toga što je dokazani ljubitelj legendarnog terenca, Hamond je dobio priliku i da prvi “isproba” novi Defender koji je prekjuče premijerno predstavljen u Frankfurtu.

Naime, on je na test dobio dve varijante nove generacije modela Defender. To su Defender 90 i 110. Oba modela su postavljena na novu D7x platformu, ali prvi će u salone stići model sa oznakom 110. On u prodajne salone širom sveta stiže na proleće sledeće godine. Nakon njega će na tržište stići i model Defender 90 i komercijalna varijanta.

Više o novoj generaciji modela Defender možete pronaći ovde.

Hamond se u video snimku koji možete pogledati ispod teksta fokusirao pretežno na dizajn ovog modela. Šta on misli o novoj generaciji legendarnog terenca saznajte u video snimku.

Naše mišljenje? Verujemo da će novi Land Rover Defender biti i te kako uspešan. Njegov prethodnik jeste bio sposoban da savlada i najzahtevnije terene, ali njegov dizajn je previše zastareo za moderne standard. U svakom slučaju, novi model će svakako biti udobniji za svakodnevnu vožnju.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery