AktuelnoVesti

Retke zveri i na OMV-u

2.41KPregleda

„Lions Run 2021“ prošla kroz Srbiju, dopunili se i osvežili na OMV benzinskoj stanici na Bubanj Potoku 

 

Karavan luksuznih autombila Lion’s Run iz Nemačke prošao je u utorak ulicama Beograda i juče nastavio svoj put dalje. Ovaj jedinstveni automobilski događaj održava se  dva puta godišnje, na lokacijama širom sveta.

 

Namerni i slučajni prolaznici mogli su da vide neke od najskupljih i najfascinantnijih automobila na svetu. Tu su bili Koenigsegg Agera R, Bugatti Veyron, Lamborghini Huracan Evo, Lamborghini Aventador S, Ferari SF90 Stradale, Ferrari 488 Spider, Aston Martin DB11 racing, Porsche 911 Turbo S, Mercedes AMG-GTR PRO i mnogi drugi.

 

 

Superautomobili koji se jako retko sreću kod nas ekskluzivno su u odlasku svratili na OMV benzinsku stanicu „Bubanj potok“. Tu su se učesnici ove neverovatne manifestaciji okrepili, ali i natočili gorivo za nastavak puta.

 

 

Organizatori ovog događaja, Sven Solomon i Rodžer Štajninger istakli su da revijalni deo spektakla „Lion’s Run“ uvek pažljivo i detaljno planiraju ceo put. Od  gradova i maršuta kojima prolaze, preko hotela i ulica u kojima se zaustavljaju, pa sve do benzinskih stanica gde se ove automobilske zveri dopune, a učesnici odmore i osveže.

Čestitamo kompaniji OMV Srbija na gošćenju verovatno najluksuznijeg superautomobilskog karavana na svetu!

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery