AktuelnoVesti

Puma X električni motocikl na testu

3.14KPregleda

Puma X električni motor, prava zver na dva točka!

Između dve kiše ali i po kiši, prethodna dva dana posvetili smo testiranju najsnažnijeg i najvećeg električnog motocikla koji je dostupan na našem tržištu.
Puma X nije samo najmoćniji električni motor već je i cenovno  najprihvatljiviji u odnosu na konkurenciju ali i na svoj kvalitet, autonomiju i performanse. 
Za uvod dovoljno je reći, španski “Motorbike magazine” portal svrstao je Pumu  među 10 najboljih električnih motocikala na tržistu tokom 2019 godine, ispred BMW C Evolution modela, i daleko ispred Vespe Electrica.
Među vlasnicima električnih motocikala Puma važi za moćan, robustan i efikasan maxi skuter, što smo i mi proveravali na testu.
Puma X električni motocikl karakterišu vrhunske performanse: autonomiju do 250 km omogućuje fiksna CATL baterija podržana ugrađenim brzim punjačem.
Pokreće je moćan „hub“ elektromotor  nominalne snage od 9,9 kW koji je integrisan u zadnji točak i u svakom trenutku daje 180Nm obrtnog momenta.
Maksimalna deklarisana  brzina je 120 km/h.
Uskoro pogledajte sve naše doživljaje i zapažanja na TVNovaS, dok se sa Puma X modelom možete i direktno upoznati ovog vikenda na Auto Moto Berzi u Novom Sadu gde nam ova „mačka“ dolazi posredstvom kompanije Citycoco doo.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery