Vesti

Prva isporuka novog Actros modela kupcima iz Srbije

Spreman za posao

Mercedes-Benz Actros
3.41KPregleda

U Mercedes-Benz centru komercijalnih vozila u Krnješevcima zvanično su isporučeni prvi primerci novog Actros 1845 LS modela krajnjem kupcu na tržištu u Srbiji. 

Mercedes-Benz Actros

Prilikom isporuke Aleksandar Trifunović, direktor prodaje i marketinga teretnih vozila i autobusa istakao je: „Novi Actros podupire obećanje ‘Trucks you can trust’. Sa orijentisanom upotrebom, izdržljivom tehnologijom, izuzetno dugim intervalima održavanja i svim našim iskustvom više od 120 godina proizvodnje kamiona. Prvi MirrorCam u serijskoj proizvodnji kamiona naglašava činjenicu da Mercedes-Benz Trucks nastavljaju svoje liderstvo na polju inovacija.“

Novi Actros izgleda inovativno. To je posebno naglašeno na prvih pet primeraka koji su specijalno konfigurisani u atraktivnoj crvenoj boji. Od jula 2019. godine kupci mogu proširiti svoj vozni park ovim upečatljivim primerom tegljača. On je započeo prodaju pod sloganom „Svi pričaju, on dokazuje“.

Najuočljivija razlika u spoljnim izgledu vozila je dodatak MirrorCam-a. Taj sistem je zamenio uobičajena spoljne retrovizore na spoljnoj strani kabine.

Iako nije vidljiv spolja, tu je i sistem za tempomat Predictive Povertrain Control. On snižava troškove i potrošnju goriva do pet procenata na regionalnim putevima i do tri procenta na dužim turama. To pre svega zahvaljujući unapređenoj aerodinamici. A tu je i novi prenosni odnos diferencijalnog prenosnika na zadnjoj osovini.

U pogledu bezbednosti, sistemi pomoći su u centru pažnje uključujući Active Brake Assist 5 sistem kočenja u slučaju nužde i Sideguard Assist. Sa novim i unapređenim Active Brake Assist 5, Mercedes-Benz ostaje lider u sferi bezbednosti. Ovaj pomoćni sistem za kočenje u opasnim situacijama predstavlja jedini takav sistem bezbednosti na tržištu. On reaguje na pešake, maksimalnim kočenjem do zaustavljanja, čime je povećana bezbednost najosetljivijih učesnika u saobraćaju. 

Mercedes-Benz Actros

Novi Actros je još više povezan i intuitivan za rukovanje, zahvaljujući Multimedia Cockpit. Zahvaljujući potpuno prerađenom interfejsu između čoveka i mašine, novi model nudi vozaču radno mesto budućnosti. je Posebno neodoljiv jedinstveni nivo komfora rukovanja i prikaza aplikacija. Pomoću dva interaktivna ekrana, prikazuju se sve relevantne informacije, dok je vizualizacija novih pomoćnih sistema dodatno unapređena. Kabine se nude u tri varijante: StreamSpace, BigSpace i GigaSpace.

Sa takvom opremom najvišeg nivoa, Mercedes-Benz postavlja nove standarde.

PR Saopštenje: Star Import

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery