AktuelnoVesti

Prodali 800 Porsche Taycan bez grejanja

3.54KPregleda

Toplo oko srca, hladno oko nogu a Kinezi se smeškaju

 

 

 

Poput Crvene Zastave koja je svojevremeno puštala na tržište Yugo i Zastava 750 nekompletne modele, sada je to učinio i Porsche.

 

Naime, kako je stegao mraz, tako su i mnogobrojni vlasnici Porschea Taycan ove zime bez grejanja u svojim novim automobilima. Za sada je ovu anomaliju prijavilo najmanje njih 800.

 

 

Kako navodi AutoExpress, vlasnici Taycana u Velikoj Britaniji su upozorili i tamošnjeg zastupnika na problem, ali rešenja nema jer nema ni neophodnih delova.

 

Sudeći po daopštenju nadležnih, problem će biti rešen do naredne zime!

Zabeležili smo kvar na sistemu grejanja koji potencijalno može uticati na model Taycan. Postoji mogućnost da funkcije grejanja i odmrzavanja nisu dostupne, a toplotu je moguće dobiti samo u ograničenoj meri. Nažalost, trenutni problemi u lancu snabdevanja mogu dovesti do kašnjenja isporuke potrebnih delova, a popravka može da bude privremeno odložena. Ulažemo maksimalne napore da rešimo situaciju“ – piše u saopštenju.

 

 

U prevodu, zapelo je oko delova iz Kine, jer ondašnji Centralni Komitet Komunističke Partije ima druge globalne planove za automobilsku industriju, o čemu smo detaljno pisali! 

 

Kina gazi svetsku automobilsku industriju

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery