Vesti

Predstavnici brenda Polestar misle da će Polestar 2 biti sjajna alternativa Teslinom Modelu 3

Vreme će pokazati da li su u pravu...

Polestar 2
1.69KPregleda

Prvo električno vozilo kompanije Polestar, a koje je namenjeno velikom broju tržišta, simbolično nazvano Polestar 2, primamljiva je alternativa Teslinom Model 3 automobilu, rekao je jedan od zvaničnika podbrenda kompanije Volvo.

Polestar 2

 

Džonatan Gudman je nedavno pohvalio uspeh Modela 3 tokom intervjua za list The Detroit News. On je tom prilikom rekao i da bi slične dimenzije modela Polestar 2 trebalo da privuku kupce koji žele potpuno električni sedan „srednjih dimenzija“.

„Mislim da su dizajn, oprema i završna obrada modela Polestar 2 izvanredni“, rekao je Gudman. „Mislim da će on biti prelepa alternativa jako uspešnom Tesla Model 3. Dimenzijama su ta dva modela jako slični. Mi verujemo u uspeh našeg automobila, ali na klijentima je da automoil pogledaju i odluče“, dodao je on.

Brojni proizvođači automobila su tokom prethodnih 18 meseci na tržište lanisrali svoje odogovore na Tesla Model 3. Među njima su i Jaguar i Audi, ali još uvek niko nije zabeležio potražnju kakvu uživa američki proizvođač električnih automobila.

Polestar veruje da će to što je Polestar 2 prvi serijski automobil koji će imati Google Android infotejnment sistem kao standard dodatno pomoći njegovoj prodaji. Pogotovo kod kupaca na čiju odluku će uticati pitanje dostupne tehnologije.

Prvo će se na tržištima naći Polestar 2 Launch Edition, koji će se prodavati po ceni od oko 60.000 evra. Toliko otprilike košta i Tesla Model 3 Performance.

Polestar 2

1 Komentar

  1. Detaljno ga pogledao na sajmu automobila u Zenevi…izgleda sjajno, dizajn odlican i daje utisak sportskog automobila u rangu BMW M3. Kvalitet izrade i upotrebljeni materijali znatno bolji nego na Tesli 3. Ljudi iz Polestar-a rekli su mi da ce bazna cena biti oko 45.000eur.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery