Predstavljamo

Predstavljen je “osveženi” Renault Koleos!

Osvežen dizajn, novi agregati i tehnologija

Renault Koleos
2.59KPregleda

Druga generacija modela Renault Koleos je prošla kroz restilizaciju, tri godine nakon početka serijske proizvodnje.

Renault Koleos

Vizuelne promene na spoljašnjem dizajnu su veoma suptilne. One su ograničene na masku (gril) koja se sada više ističe i nove hromirane detalje. Takođe, Renault Koleos za 2020. godinu će se prodavati sa Pure Vision LED farovima koji su standardni. Tu su i zadnje svetlsone jedinice sa 3D efektom i veća stop svetla. Od novina tu je još i “Vintage Red” metalik boja i alu felne u dve boje.

Renault Koleos

Kada je reč o enterijeru, unapređen je kvalitet materijala. Takođe, sedišta na zadnjoj klupi se sada mogu pomerati napred i nazad. Tu je i novi R-Link2 infotejnment sistem sa ekranom veličine 7 ili 8,7 inča. Osveženi Renault Koleos je dobio i sistem automatskog kočenja u hitnim situacijama i sistem detekcije pešaka.

Osvežena je i paleta motora. Tako je sada Renault Koleos dostupan sa dva nova dizel agergata. To su 1,8-litarski dCi koji razvija 148 KS (110 kW) i 340 Nm obrtnog momenta. Veća, dvolitarska dizel jedinica razvija 187 KS (140 kW) i 380 Nm obrtnog momenta. Obe pogonske jedinice su povezane sa X-Tronic CVT menjačem. Veći agregat se prodaje sa All Mode 4×4 i-AWD sistemom upravljanja.

Renault Koleos

Najveći konkurenti ovom modelu će biti Hyundai Santa Fe, Nissan X-Trail i Škoda Kodiaq.

Prodaja ovog osveženog SUV model će početi sledećeg meseca, a prvi primerci će biti dostavljeni u oktobru. Koleos će biti dostupan sa Iconic i GT-Line paketima opreme. Cena tek treba da bude objavljena.

Renault Koleos

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery