Vesti

Predstalvjena je Škoda Scala Monte Carlo!

Nova varijanta

Škoda Scala Monte Carlo
2.35KPregleda

Oni koji nisu upoznati sa nomenklaturom češkog proizvođača bi mogli da pomisle da je nova Škoda Scala Monte Carlo novi “hot heč” model. Međutim, uprkos tome što predstavlja omaž reli istoriji kompanije Škoda, ona to nije. Ipak, ona se vizuelno ističe od standardnog fabričkog modela, pre svega zahvaljujući svom sportskom izgledu.

Škoda Scala Monte Carlo

Naime, nova Scala Monte Carlo je ofarbana u crvenu boju. Toj crvenoj boji kontrast daju “sjajni” crni detalji na redizajniranom braniku, maski (grilu), pragovima, okvirima prozora, kućištima bočnih retrovizora, zadnjem difuzoru i spojleru koji je montiran na krovu. Tu je i “SCALA” natpis ali i felne dostupne u veličinama od 17 i 18 cola.

Škoda Scala Monte Carlo

U enterijeru je situacija obrnuta. Naime, on je pretežno crne boje, a kontrast mu daju crveni detalji. Tu je i multifunkcionalni volan presvučen perforiranom kožom i LED ambijentalno osvetljenje. Ističe se još i hromirani izgled otvora za vazduh, “Scala” natpis na pragovima i specijalne patosnice. Dostupni su i zatamnjeni prozori i panorama krov.

Škoda Scala Monte Carlo

“Novom Monte Carlo varijantom stavljamo još veći naglasak na sportski dizajn modela Skala”, rekao je šef fizajna kompanije Škoda, Oliver Stefani.

Kao i standardni Scala model, i nova Monte Carlo varijanta će biti dostupna sa svim agregatima. Dostava prvih primeraka će početi ovog meseca, nakon premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Škoda će u Frankfurtu predstaviti i model Kamiq Monte Carlo.

Nama je na testu nedavno bio model Škoda Scala, o čemu više možete pročitati i pogledati klikom ovde.

Škoda Scala Monte Carlo

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery