AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Pre fudbala, brze i besne Vrele Gume i ove nedelje!

982Pregleda

Toyota Yaris, elektrifikacija u BMW-u, Paklene ulice 9 i jedan stari „Ševi“

 

Ovog vikenda bukvalno nema nijednog razloga da vaš TV prijemnik ne bude uključen i na kanalu Nova S TV. Počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, a ova televizija ima ekskluzivno pravo prenosa svih utakmica istog! Osim toga, Vrele Gume u svom tradicionalnom terminu u nedelju u 12:05. Šta ćeš bolje! 

 

Toyota Yaris

Posle seciranja hibridnog modela , testirali smo i benzinsku varijantu Evropskog automobila godine. Toyota Yaris nas je iznenadio, obradovao, ali i začudio. Šta je sve o njemu rekao bard jugoslovenskog automobilskog novinarstva, Miodrag Piroški, videćete u emisiji!

Nautika: Rapido 60

Ubrzavamo postepeno i u redovnom nautičkom prilogu predstavljamo vam vrlo zanimljivo plovilo. Kad su u pitanju trimarani, onda je najbolje kada se zovu Rapido. U skladu sa svojim imenom je i novi Rapido 60.

 

 

Vesti: Paklene ulice 9

Uz Vrele Gume nekako najbolje idu Paklene ulice. Deveti nastavak kultnog automobilsko-filmskog spektakla stigao je u naše bioskope. Vrele Gume vam predstavljaju film, vozila koja se pojavljuju u njemu, ali i delimo karte za najbržu filmsku sagu ikada. Budite uz naše društvene mreže!

 

 

Elektrifikacija: BMW ix i BMW i4

Ostajemo veliki pobornici i fanovi elektrifikacije u auto-industriji. U sada već redovnoj rubrici posvećenoj upravo tome, predstavljamo potpune nove, prve ikada, BMW iX i BMW i4.

 

Aktuelnosti: Buick Enclave

Od aktuelnosti smo za vas izdvojili zanimljive novosti iz kompanije Buick. Njihova krosover gama koja počinje na „En“ obogaćena je restilizovanim modelom Buick Enclave.

 

Buick Envista

 

Oldtajmer: Chevrolet 3100

Oldajmerska poslastica za kraj. Miroslav Šosberger donosi neverovatnu priču o modelu Chevrolet 3100. O čemu se tačno radi, videćete u emisiji, koju ne smete da propustite!

 

A kada smo već kod oldtajmera, u sam finiš je ušao izbor za najlepši oldtajmer Srbije koji zajednički organizuju Vrele Gume i kompanija EKO Srbija. U velikom finalu možete glasati na našem Instagram profilu sve do ponedeljka 14. juna.

 

 

Nedelja, 13. jun 2021. godine u 12:05 samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1085. put! A posle toga, na istoj televiziji, fudbalski spektakl na EP, Hrvatska – Engleska! Milina.

 

Sadržaj: 

Test:  Toyota Yaris;
Nautika: Rapido 60;
Premijera: Paklene ulice 9;
Aktuelno: BMW ix i BMW i4;
Restilizacija: Buick Enclave;
Oldtajmer: Chevrolet 3100

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery