Vesti

Pogledajte domaći film o tjuniranju automobila: „Cars – Meaning of Life“

Video

Film "Cars - Meaning of Life"
1.05KPregleda

Film „Cars – Meaning of Life“ koji ćete imati priliku da vidite u nastavku ovog teksta, delo je naših ljudi. On predstavlja priču koju bi svaki zaljubljenik u sportske automobile i njihov tjuning voleo da pogleda.

Film "Cars - Meaning of Life"

Teško je zamisliti da se na našim prostorima modifikuju automobili za trkačke poduhvate. Još teže je zamisliti da u tome prednjačimo u poređenju sa Nemcima ili Englezima. Ali šta ako bismo vam rekli da u svetu tjuninga, tj. modifikaciji četvorotočkaša za sportska takmičenja, uopšte ne kaskamo za ostatkom sveta?

Priča o filmu „Cars – Meaning of Life“ počinje u Beogradu pre više od godinu dana. Tada je grupa auto entuzijasta odlučila da od modela Audi TT napravi trkački automobil. Oni su odlučili da izlaznu snagu ovog modela sa fabričkih 200 „konja“, skoro dvostruko povećaju. Time je nastao automobil koji ima šta da pokaže na trkačkoj stazi, ali i van nje.

Tokom filma je objašnjen veći deo procesa tjuniranja. Na automobilu su pored karoserije, modifikovani i delovi motora, menjača, vešanja, upravljačkih elemenata, kočionog sistema, unutrašnjosti, i slično. Sve to sa ciljem dobijanja što boljih performansi.

 

Sam proces tuniranja nije bio jednostavan. Može se reći da je jedan od najzahtevnijih tjuning poduhvata na našim prostorima. Tako je veliki broj problema vodio ka tome da se odustane od celog projekta. Međutim, to se na sreću nije desilo. Momci se nisu predali i napravili su automobil koji je brži od modela Porsche 911 i Audi R8.

Ako hoćete da znate kako je celo putešestvije teklo, pogledajte film „Cars – Meaning of Life“.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery