Vesti

Mercedes-AMG A45 ostao bez većeg dela kamuflaže i izgleda opako!

Nove fotografije

Mercedes-AMG A45
1.55KPregleda

Druga generacija modela Mercedes-AMG A45 je polako počela da odbacuje kamuflažnu foliju, što znači da se radovi na njoj polako privode kraju.

Mercedes-AMG A45

Ovaj model je nedavno uslikan prilikom testiranja na Nirburgringu. Fotografije je na Instagram-u podelio profil DCNCars. Na njima vidimo Mercedes-AMG A45 za 2020. godinu sa minimalnom količinom kamuflažne folije na prednjem i zadnjem delu.

Čak i sa tom kamuflažom, lako je videti da će A45 izgledati “sportskije” u odnosu na model A35. Vidimo i da će A45 imati drugačiju masku (gril), krovni spojler i četiri izduvne cevi.

Inženjeri kompanije AMG su podesili vešanje, kočnice i upravljanje, te se očekuje da ovaj model bude bolji od svog prethodnika u svakom pogledu. Takođe, Mercedes-AMG A45 će biti jedan od najbržih “hot heč” modela na tržištu, ako ne i najbrži. Poslednji izveštaji sugerišu da će njegov četvorocilindarski agregat zapremine dva litara sa turbo punjačem razvijati 415 kosnjkih snaga! Pretpostavlja se da će to biti slučaj na “S” verziji ovog modela, dok će uvodna razvijati oko 383 KS.

Zbog dodatne snage, unapređene aerodinamike i manje težine, novi AMG A45 će biti brži od trenuntog modela. Trenutnoj generaciji je za ubrzanje iz mesta do 100 km/h potrebno 4,2 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 250 km/h.

Još uvek nema informacija o tome kada će novi Mercedes-AMG A45 biti predstavljen. AKo je verovati ranijim izveštajima, onda će to biti krajem leta. U svakom slučaju, javna premijera se očekuje na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Mercedes-AMG A45

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery