AktuelnoPRVesti

Poboljšana formula OMV MaxxMotion Super 100Plus goriva

1.27KPregleda

Nova formula goriva OMV MaxxMotion Super 100Plus za smanjenje trenja

Unutrašnje trenje, uzrokovano kretanjem klipa, značajno utiče na gubitak efikasnosti motora. OMV Tim za inovacije postigao je značajan korak napred smanjenjem trenja metala o metal, podržavajući efikasniji rad motora i produžavajući njegov vek trajanja. Nova formula aditiva OMV MaxxMotion Super 100Plus goriva sadrži novi modifikator trenja, koji smanjuje unutrašnje trenje u motoru. Kao rezultat, već sa prvim punjenjem rezervoara, vozači u Srbiji moći će sami da iskuse ovo poboljšanje.

 

Nova formula podržava maksimalnu efikasnost motora

OMV MaxxMotion premijum goriva predstavljaju najsavremenije proizvode. Da bi zadržao poziciju jednog od lidera u tehnologiji goriva, OMV tim za istraživanje i razvoj je predstavio novu formulu novog goriva OMV MaxxMotion Super 100Plus. Novi aditiv optimizuje trenje, posebno na mestima na kojima trenje presudno utiče na habanje motora. To dovodi do maksimalne efikasnosti kod svih tipova benzinskih motora, čak i kod najnovije generacije motora sa direktnim ubrizgavanjem.

 

Zaštitni sloj produžava vek trajanja motora

OMV MaxxMotion Super 100Plus sadrži novi modifikator trenja. Ova poboljšana specijalizovana komponenta gradi aktivni zaštitni sloj unutar motora, na zidu cilindra. Kao rezultat, unutrašnje trenje se značajno smanjuje, što dovodi do veće efikasnosti i manjeg habanja. Pored optimizovane efikasnosti goriva, motor je istovremeno zaštićen od korozije i naslaga

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery